Jony Ive ir Marc Newson apie įvyksiantį (RED) aukcioną

Sothbey’s išleido trumpą filmuką apie lapkričio 23 dieną įvyksiantį labdaringą (RED) aukcioną. Filmuke dizaino žvaigždės Jony Ive ir Marc Newson pasakoja kaip jie kūrė daiktus, kurie bus pardavinėjami aukcione.

Aukcione (RED) bus pardavinėjami įvairūs dizainerių sukurti daiktai, nuo banglentės iki raudonai anodinto Mac Pro. Dizaineriai tiki, kad šie daiktai yra geriausi šiuolaikiško dizaino pavyzdžiai.

Pagrindinis kriterijus, kuriuo abu vadovavomės kurdami šiuos daiktus, buvo tas, kad mes kiekvienas asmeniškai jų labai norėtumėme sau.

Video sakoma, kad daugelis parduodamų daiktų buvo šiek tiek pamoderninti pridedant šiek tiek (RED), tačiau kai kurie, tokie kaip aliuminio korpuso fotoaparatas Leica M, yra tikri vienetiniai kūriniai. Spalio mėnesį Ive sakė jog jis tikisi, kad aukcione už šį fotoaparatą bus pasiūlyta 6 milijonų JAV dolerių suma.

Tiems, kurie gali sau tai leisti, šis aukcionas bus proga įsigyti dviejų didingiausių šio amžiaus dizainerių bendradarbiavimo dėka sukurtus daiktus.

Šio, labdaringo renginio, dar vadinamo „Jony ir Marc (RED) aukcionu“, metu gauti pinigai bus skirti kovos su AIDS, tuberkulioze ir maliarija fondui.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų