Chevrolet ir Siri

Praėjus kiek daugiau nei mėnesiui po naujojo Chevrolet su integruotu Siri palaikymu pasirodymo rinkoje, automobilio gamintojas pradėjo mokyti vartotojus kaip šia galimybe naudotis.

Siri Eyes Free

Chevrolet Sonic, per jame įdiegtą Chevrolet MyLink sistemą, leidžia vartotojui naudotis savo iPhone valdant jį balsu – paskambinti, klausytis muzikos iš iPhone išsaugotos iTunes muzikinės bibliotekos, išklausyti ar išsiųsti tekstinę žinutę ją padiktavus bei naudotis kalendoriaus funkcijomis.

Chevreolet’as yra pirmasis gamintojas, kuris panaudojo „Siri Eyes Free“ savo automobilyje. Greitai turėtų rinkoje pasirodyti ir antrasis – Chevrolet Spark modelis su „Siri“ visada laukiančia automobilyje. Abu automobilių modeliai turi vaire integruotą mygtuką, kurio pagalba vairuotojas gali naudotis telefonu neatitraukdamas dėmesio nuo kelio.

BMW, General Motors, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Audi, Toyota, Chrysler taip pat pažadėjo integruoti „Siri Eyes Free“ savo automobiliuose, o Honda net patvirtino, kad ši funkcija bus integruota Honda Accord, Acura RDX ir Acura ILX 2013 metų modeliuose.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų