„Laimingi krepšeliai“ Japonijos Apple Store po 345 USD (870 LTL)

Tema: Apple

Mac Otara praneša, kad Japonijos Apple Store parduotuvėse prasidėjo „Fukubukuro“ arba „laimingo krepšelio“ išpardavimai suteikiantys galimybę pigiau įsigyti prekių.

Šiais metais „laimingi krepšeliai“, kuriuose sudėtų prekių vertė, paprastai, yra aukštesnė už pardavimo kainą, o turinys paaiškėja tik tą krepšelį nusipirkus kainavo 36 000¥ arba (870 litų). „Fukubukuro“ buvo keturių skirtingų komplektacijų su kai kuriais daiktais kiekvienoje iš jų: marškinėliais sukurtais specialiai šiai dienai, specialiomis raudonomis kuprinėmis ir Mophie Juice Pack PowerStation kelioniniu akumuliatorių pakrovėju.

Šie „laimingi krepšeliai“ parduodami be teisės juos grąžinti (nebent produktas juose yra defektuotas). Net ir su šiomis taisyklėmis „laimingi krepšeliai“ yra labai populiarūs ir ilga „sėkmės ištroškusiųjų“ eilė visą naktį vinguriavo prie įvairiausių Apple Store parduotuvių Japonijoje.

Keturiose skirtingose „Fukubukuro“ komplikacijose buvo:

Fukubukuro 2013 MacBook Air komplektas
Fukubukuro 2013 iPad mini komplektas
Fukubukuro 2013 iPod nano komplektas

Labiausiai pasisekė tiems, kam teko „Fukubukuro“ krepšelis su MacBook Air, nes vien šio Apple kompiuterio vertė beveik 3 kartus viršijo viso krepšelio kainą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų