Jei nutarėte parduoti „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ su įdiegta „iOS 7“ ir naujesne „iOS“ versija ar tokį įsigyti „iš rankų“

iPhone5 iOS7

„iOS 7“ be visos eilės matomų ir nematomų atnaujinimų, „iOS 7“ Apple padidino ir įrenginio saugumą, bei įdiegė papildomas apsaugos priemones ilgapirščiams apsunkinančias gyvenimą arba visai atmušančias norą savintis „iOS 7“ įrenginius.

Nors informacija parašyta apie „iOS 7“, ji galioja ir „iOS 8“, „iOS 9“ ir „iOS 10“.

Nors „Activation Lock“ yra puiki funkcija ir vieną kartą įjungta ji veikia nereikalaudama kokio nors papildomo dėmesio, tačiau dėl tos pačios priežasties ją lengva užmiršti ir parduodant „iOS 7“ įrenginį sukelti papildomų rūpesčių naujajam jo savininkui.

Prieš parduodant „iOS 7“ įrenginį reikia nepamiršti atjungti „Activation Lock“ funkcijos. Tai reikia padaryti atskirai ir prieš atstatant iOS įrenginio būseną į pradinę. Neatjungus „Activation Lock“ funkcijos net ir grąžinus „iOS 7“ įrenginiui gamyklinius parametrus, kadangi „iOS 7“ „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ yra susietas su „iCloud ID“, jį konfigūruojant iš naujo bus paprašyta suvesti „iCloud ID“ vartotojo vardą ir slaptažodį su kuriuo jis buvo susietas.

Prieš parduodant „iOS 7“ įrenginį

Kaip atjungti „Activation Lock“ funkciją „iOS 7“ įrenginyje:

iOS7 Settings - iCloud

Jei kartais, prieš parduodami „iOS 7“ įrenginį, pamiršote atjungti „Activation Lock“ funkciją

Tam, kad šią funkciją atjungti, nebūtina vėl susitikti su naujuoju „iOS 7“ įrenginio savininku - ją atjungti galite prisijungę prie savo „iCloud“ paskyros, su kuria buvo susietas parduotas „iOS 7“ įrenginys, per naršyklę.

  • prisijunkite prie icloud.com/find per naršyklę kompiuteryje
  • Atidarykite „Find my iPhone
  • Paspauskite ant „Devices“ mygtuko, kad pamatyti visą įrenginių sąrašą susietu su jūsų „iCloud“ paskyra
  • Pasirinkite įrenginį, kurį pardavėte
  • Pasapuskite Erase
  • Kai įrenginyje esanti informacija bus ištrinta - paspauskite „Remove from Account“. (pakartotinas duomenų trynimas neturi padaryti žalos parduotam „iOS 7“ įrenginiui, nebent parduodami jį naujajam savininkui atidavėte ir savo iCloud prisijungimo duomenis)

„Find my iPhone“ turite atjungti ir atiduodami „iPhone“ taisyti, nes priešingu atveju meistrai negalės atlikti serviso darbų.

Įsigijus „iOS 7“ įrenginį „iš rankų“

Dabar įsigyjant „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ „iš rankų“ reikia imtis papildomų patikros žingsnių - patikrinti ar senasis įrenginio savininkas yra atsiejęs savo „iCloud ID“ nuo „iOS 7“ įrenginio. Šis žingsnis yra naujas ir gali būti pamirštas arba net nežinomas pirmą kartą įsigyjantiems „iOS“ įrenginį ir atitinkamai palieka šansą ilgapirščiams pasinaudoti potencialaus pirkėjo nežinojimu ar užmaršumu.

Jei įsigyjate naudotą „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ įrenginį atlikite šiuos du patikros žingsnius pardavėjo akivaizdoje:

1. Pirmas patikros žingsnis

  • Jei įrenginys įjungtas - išjunkite jį
  • Įjunkite įrenginį
  • Jei įrenginys prašo įvesti kodą - duomenys jame nebuvo ištrinti. Tokiu atveju paprašykite pardavėjo juos ištrinti. (Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings) Neįsigykite „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ įrenginio, kuriame prieš tai nebuvo ištrinti visi duomenys ir atstatyti gamykliniai parametrai.

2. Antras patikros žingsnis

  • Pradėkite „iOS 7“ įrenginio konfigūravimą
  • Pasirinkite kalbą, šalį ir prisijunkite prie tinklo. Įrenginys pradės aktyvavimo procesą.
  • Jei įrenginio ekrane pasirodys prašymas įvesti buvusio savininko „Apple ID“ ir slaptažodį - įrenginys vis dar susietas su buvusio savininko paskyra. Tokiu atveju pardavėjo paprašykite įvesti slaptažodį ir atlikite arba paprašykite pardavėjo atlikti įrenginio atsiejimo veiksmus.
  • Jei pardavėjas to padaryti negali - nepirkite, nes tuo įrenginiu vis tiek negalėsite naudotis.
Neįsigykite „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ įrenginio, kuriame prieš tai nebuvo ištrinti visi duomenys ir atstatyti gamykliniai parametrai.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 165 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Kaip papildomą priemonę galėčiau pasiūlyti naudotis tik patikimų pardavėjų paslaugomis.

  2. O prie to paties, jei prieš parduodamas ištrinu viska. Koks paprasčiausias variantas naujam telefone atgauti tas pačias nuotraukas į Camera Roll?

  3. Ka daryt jeigu pirkau is ebay,ir jau toks gryzo,kur reikia ivesti iCloud,o as jo nezinau? Ismesti ar dar kaskas imanoma?

  4. Pardaviau savo telefoną, viską padariau kaip ir rašėte, atjungiau nuo "find my phone", ištryniau. Naujas savinkas juo naudojasi be problemų, bet aš pasijungęs prie iCloud matau savo buvusio telefono ikoną, plius dabar naudojamo naujojo telefono. Ar taip ir turi būti???

    • Taip neturėtų būti, gal atjungiant nuo iCloud telefoną, ne visus užklausimus panaikinti ir t.t. patvirtinote arba telefoną ne pilnai atsiejote nuo savo iCloud paskyros.
      Dabar, jei galite susisiekti su savininku - blogiausiu atveju galite pasiųsti jam žinutę per iCloud, kad jis išjungtų telefoną, tada kai iPhone bus offline prisijungę prie icloud.com/#find pasirinkite tą telefoną iš All devices sąrašo ir spauskite ant Remove from account.
      Prisijunkite prie https://www.icloud.com/#find, iš „All Devices“ sąrašo pasirinkite įrenginį (jis turi būti Offline) ir tada spauskite ant „Remove from Account“
      Nespauskite ant „Lost Mode“ ar „Erase Content“, nes „pridirbsite“ dabartiniam savininkui.

  5. gal galit padet?telefone viskas ant ekrano tiek padidejo kad neimanoma nieko padar nei pask,nei nustatimus paziur

  6. Sveiki, planuoju pirkti 4s arba 5 iphone, tarkim viskas ten su juo tvarkingai ir t.t.na žodžiu ištrintas. gal įmanoma kaip nors patikrinti pvz.: kada jis pagamintas ir kokiai rinkai skirtas? Girdėjau kad rytų rinkai skirti telefonai būna š ir nelaiko, tai batareika pradeda nelaikyt tai vėl kas nors ten jiems atsitinka. Čia teisybė? Melas ar kame čia replės?

  7. Kaip atjungti iCloud? jai pasiemiau telefona ir likes seno seiminiko iCloud o as noriu savo susikurto

  8. Sveiki,
    Norejau paklausti, nusipirkau iphone ir buvo likes savininko iCloud , parasiau, sake, kad viska istryne iCloude, o tai dabar, ar reikia ka nuresetinti telefone, ar nieko? Bei, vienur raso kad , kai trinta savo accounta, tai turi ir telefone but pajungtas internetas, ar ne ?

  9. Labas,pamirsau savo ipad air 2 atrakinimo slaptazodi.Dazniausiai atsirakina pirsto antspaudo pagalba todel gretai pasimirsta slaptazodis.Persikrovus paprase slaptazodzio ...kaip ji atgauti?

  10. Aciu...bandysiu...kiek supratau tai turesiu visa trinti...gaila ,kad per icloud negalima suzinoti savo slaptazodzio.

  11. AR IMANOMA KAIP NORS SUZINOTI ICLOUD SLAPTAZODI,SUGEDO TEL ID ZINAU BET SLAPTAZODZIO NIEKAIP?PASAKYKITE GAL GALIMA KAZKA PADARYTI?

    • Pirmiausia, nereikėtų šaukti. Jei jūsų Windows PC klaviatūroje užstrigo Caps Lock mygtukas - pabandykite kelis kartus jį stipriau paspausti arba apvertusi klaviatūrą ją padaužyti į stalą, kad iš jos iškristų vakarienės likučiai įstrigę tarp klavišų.
      Kalbant apie pamirštą slaptažodį:
      Apsilankykite svetainėje adresu iforgot.apple.com, įveskite savo iCloud el. pašto adresą ir toliau vykdykite nurodymus atsakinėdama į savo anksčiau nurodytus klausimus ir t.t.

  12. norit susikurti iphone nauja slaptazodi reikia kazkokio laisko?is kur ji gauti?

  13. Gintas
    Noreciau gauti informacijos ir isanksto dekoju. Ketinu pirkti iphone4s skaitau komentarus ir t.t., visi verkia del to iclode. Noriu paklaust ar tai taip blogai jei perki is skelbimu? Ka reiskia tas ju pasakymas newerlock? Dekoju uz atsakyma.

    • iclode tai spėju iCloud - nežinau kam ir kodėl jis gali būti blogai... nori naudoji, nenori - nenaudoji.
      Neverlock tai reiškia, kad telefonas niekada nebuvo rištas prie jokio operatoriaus tinklo. Kai kurie operatoriai parduoda mob. telefonus pririštus prie jų tinklo - tai reiškia, kad su kito operatoriaus SIM kortele tas telefonas neveiks. Kai kurie operatoriai, už tam tikrą mokestį telefoną gali atrišti ir jis tada veiks ir su kito operatoriaus SIM kortelėmis, tokie vadinami Unlocked (atrakinti), o telefonai, kurie niekada nebuvo rišti prie operatoriaus (veikė su bet kokia SIM kortele) vadinami „neverlocked“. Kai kurie ir „unlocked“ vadina „neverlocked“ tačiau tai ne visiška taip.
      Kartais telefoną galima atrišti papildomų priedų pagalba, tačiau tai yra nerekomenduotinas dalykas, nes po bet kurio atnaujinimo ar su pakeitus SIM kortelę tai gali nustoti veikti.

      Ar blogai kai perki iš skelbimų - manau, kad ne svarbu, įsitikinti jog jis nėra vogtas yra veikiantis ir visos iCloud ir kitos apsaugos nuimtos, nes priešingu atveju gali įsigyti brangų popierių prispaudėją, nes iš jo bus tik tiek naudos.

      • O kaip patikrinti ar atjungti visi iclod ir apsauga kokia ji ten gali buti?

      • O kaip isitikinti patikrinti ar nevoktas,ar iclod ir kitos apsaugos nuimtos?

        • Ar iCloud ir visos kitos apsaugos nuimtos, kaip tik šiame straipsnyje, po kuriuo komentuojama ir rašoma. Jei iPhone įdiegta iOS 8 - procesas toks pats.

          Ar nevogtas - geriausia paprašyti įsigijimo dokumentų, nesvarbu kokie jie. Manau daugelis juos turi kas legaliai įsigyja įrenginį, net ir po to kai garantinis laikotarpius baigiasi.
          Jei visos apsaugos nuimtos arba jas nuimant pardavėjas nepradės triznioti „oi pamiršau slaptažodį, vakare paskambinsiu ir pasakysiu“ arba visokie „nieko čia tokio, gali ir taip naudot“ ir panašiai - tada mažiau šansų, kad vogtas.

          Žodžiu, perkant visokie vėliau paskambinsiu ir pasakysiu, parašysiu, atsiųsiu - netinka. Prieš paduodamas pinigus turi įsitikinti, kad iPhone nuresetintas į gamyklinius parametrus, įsijungia ir gali jį sukonfigūruoti su savo kortele ir neprašo jokių seno vartotojo duomenų. Nepasiduok ir visokioms pasakoms, tipo: „neverta nuresetinti, nes čia aplikacijų pilna visokių, nereikės pirkti ir t.t.“ tos aplikacijos svetimu Apple ID, kurio slaptažodžio nežinai ir apskritai, tokios pasakos dažniausiai yra kvailelių gaudymas.

          Jei vogtas gali būti, kad atvykus į tą šalį, kurioje jis buvo registruotas - jis negaudys tinklo nes bus užblokuotas, kai kuriais atvejais gali jo netekti ir turėti reikalų su teisėsauga.

          Pirk viešoje vietoje, geriau būk su draugu (idealiu atveju turinčiu ar turėjusiu iPhone) ir ten kur yra apsaugos kameros, jei kartais norės parduoti kokį netikrą daiktą. Taip pat įsitikink kad telefonas nėra jailbreakintas (info rasi internete).

  14. sveiki,kaip pasikeisti Apple ID slaptazodi,pirkau nauja nauja iphona,o sena atiduotu vaikinui

  15. Jei telefonas priristas UK o2 kaip pvz, tai jis ir bus priristas ten ir niekur daugiau. Su RSIM galima tai apeiti, bet gali kainuoti nervu. Tada ristas telefonas veiks lietuvoje. Jei pirkti rsim, tai tik rsim 10, ne mazesni.

  16. sweiki gal zinote kaip nuimti samsung gt-i9100 klaweturos koda?kiek mazdaug tokia paslauga kainuoja

  17. SWEIKI,noreciau paklausti kaip galima nuimti IPAD enter passcode,kad galetum naudotis koda?

  18. Sveiki, kompiuteryje pasikeiciau ID iCloud slaptazodi, o kaip ji pakeisti telefone jeigu pamirsau? Ar turetu tikti tas pats?

  19. Laba diena, gavau dovanu iphone 5, kurį sesuo nupirko iš ebay.com. Iškilo viena problema. Pardavėjas atsiuntė tel, kuriame yra paliktas sukurtas senojo šeimininko icloud, bet jis yra išlogintas. Norėjau paklausti ar be šito slaptažodžio kurį žino tik buvęs savininkas yra įmanoma ištrint senąjį icloud akaunta?

  20. SOS Ramunai:) iPad 4th gen su cellular 3G niekaip negaliu aktyvuot sim korteles... Ar pirma pabandyt per Tel aktyvuot? Baigiu isprotetet be bandydama visus variantus. P.s. iPad rodo kad TELE2 bet wa niekaip nesuprantu kaip aktyvuot kortele be keybord:)

  21. Radau iphone 4s 16g norvegijoj. Bet buvo jam uzdetas passcode, taciau as ji prijiungiau prie ITunes ir restartavau softa. Dabar negaliu activuoti jo. Gal yra kaip taip padaryt nezinant emailo ar isamesnes informacijos.?

  22. sveiki susikuriau apple id po to ji pamirsau per interneta kompiuteriu ji atsinaujinau pakeiciau prisijungimo id ir pasworda bet ivedus ji i telefona raso jog siuo id atrakinti telefono negalima ivedus neteisinga prisijungima raso kad neteisingas prisijungimo id arba paswordas kame reikalas ?

  23. o ka daryti jei to kuri suvedziau anksciau nepamenu ?

  24. ar imanoma dar kazka padaryti ?

  25. sveiki nupirkau iphone 4s po keliu dienu jis man uzsiblakavo,raso kad cia yra kasko telefonas paskambint i sita nr ka dariti?

  26. Sveiki, telefone buvo įjungta lost mode ir norėdama per icloud išjungti netyčia ištryniau telefoną iš find my iphone. Ar dar įmanoma kažką padaryti?

  27. Labukas turiu toky klausimely kwaila neesu kompiterastas tad pats nesusigaudysiu isigijau 4s noreciau atkurti gamyklinius parametrus kaip tai padaryti ir gal koks kodas reikalingas?

  28. Sveiki,

    kaip nuresetínti ar pakeisti ipado koda, dekui uz pagalba

  29. Sveiki,naudojau i phone 4s iki sendien,kodel sendien?-nes nusipirkau nauja baterija(senoji nebelaike) ir isidejau du varztelius atsukes ir susukau atgal viska niekur nelindes,ijungiau telefona ir pastebejau kad rysio negaudo,raso-searching,sim korteles rodo operatoriu iejus y parametrus,dariau gamyklini atkurima nepadejo,Dekuj is anksto uz informacija.

  30. Prijunk telefona prie wifi ir paziurek kas bus.

  31. Sveiki, galite patarti, pries puse metu buvo pavogti du mano iphone 5 telefonai, policija zino visa apie tai, bet ka as galeciau gal padaryti? nes puse metu ir nerasta telefonu.;///

    • Jei telefonuose buvo įjungta „Find my iPhone“ funkcija ir jos pagalba galima nustatyti dabartinę iPhone buvimo vietą - galite pabandyti bendradarbiauti su policija, o jei ne - derėtų juos perjungti į „Lost“ režimą.

      Žinoma, jei to dar nepadarėte - reikėtų pasikeisti visus tuose telefonuose buvusių paskyrų slaptažodžius.

  32. Sveiki,telefonas atristas su r-sim,viskas kaip ir gerai isskyrus tai,kad 3g internetas neveikia,ar jis turetu veikti su r-sim?

  33. IOS 8.4.1 na o del r sim tai nezinau,pirkau is igoods

  34. Na pirkai ir net nezinai ka ? rsim 10 icloud nano ? Ar koki ?

  35. Nezinau koks ten ,negavau jokios informacijos

  36. Sveiki. Gal kas pades. Nusipirkus telefona buvau prisijunges prie kito zmogaus ID. Po kurio laiko susikuriau savo. Dabar tiek icloud tiek itunes paskyrose yra mano t.y. man zinomas id ir pass. Bet norint updatint programeles ismeta prisijunkti prie seno ID. Kodel taip yra ir kaip tai pakeisti? Aciu

  37. Uzstrigo iPad :(. Atnaujinau software, parsisiunciau iOS 9 ir jau kai viskas buvo pasisiusta uzstrigo. Perkrovus, t.y. Paspaudus kartu power ir home mygtukus, niekas nepasikeite praso slaptazodzio persikrauna ir vel praso slaptazodzio persikrauna ir t.t. Nezinau ka daryt?

  38. Sveiki ,turiu labai rimta ir erzinančią bėdą . Turiu Iphone 5 , kuris yra blokuojamas Icloudo , esu užmiršes passwarda , o per gmaila ,niekaip negaunu laiškų su nauju passwardu. Dar bandžiau restorinti iphona ,bet naujoji programėlė " Find my iphone " restorinimą blokuoja ,prašydama ivesti Icloudo passwarda ,kurio nežinau :D Gal galite patarti ką daryti ? Negaliu nei programų atsisiusti ,nei updatintis jau esamų programų ,labai erzina ... . Ačiū už info ;)

    • Jei negaunate elektroninio laiško, per https://appleid.apple.com - rinkitės atsakymų į klausimus metodą (security questions). Jei nepamenate ir atsakymų - skambinkite į Apple. Jei turite Mac kompiuterį - savo iCloud slaptažodį pažiūrėti galite „Keychain Access“ aplikacijoje, prisijungę prie kompiuterio tuo vartotoju su kuriuo naudojote tą iCloud paskyrą. Jei naudojate kitą sistemą, gal jungėtės prie iCloud naršyklės pagalba ir naršyklė prisimena slaptažodį.
      Na, o jei nei iCloud slaptažodžio nei atsakymų į slaptus klausimus neprisimenate, elektroninio laiško su slaptažodžio pakeitimui reikalinga informacija negaunate ir nei naršyklėse, nei „Keychain Access“ nėra išsaugota informacija, į Apple neskambinsite nes nekalbate angliškai - tada arba turite brangų popieriaus prispaudėją, arba atiduokite telefoną jo savininkui :).

  39. Kaip nustatyti,kad 5s veiktu kaip modemas.Ačiū.

    • Įjungti Personal Hotspot. Jei šios funkcijos nesimato Settings > General > Mobile Data skiltyje reikėtų patikrinti ar įvesti Settings > General > Mobile Data > Mobile Data Network - PERSONAL HOTSPOT skiltyje esantys reikalingi duomenys. Pavyzdžiui Bitės abonento atveju PERSONAL HOTSPOT skiltyje APN turi būti nurodytas „banga“ (be kabučių) ir Username bei Password palikti tušti.

      Ką tuose laukeliuose rašyti jei naudojamasi kito operatoriaus paslaugomis - reikėtų teirautis paties operatoriaus arba informacijos ieškoti jo svetainėje.

  40. laba diena, jei mano telefone likes kito zmogaus icloud jis gali kaip nors matyti mano duomenis pvz nuotraukas?

  41. Sveiki, norejau pkalust ar imanoma ka nors padaryt jei nuresetinau nustatymus ir praso kito zmogaus iCloud, pirkau iphone 5 is zmogaus ir deja nepatikrinau iCloud nes tai pirmas mano iphonas, ar yra kokia iseitis?

  42. Sveiki, labai vertinga informacija, tik senoka. Dabar Menu truputį kitoks.
    Jeigu nebūtų labai sunku, pakartokite nuosekliai kaip teisingai paruošti telefoną pardavimui.
    Ačiū

  43. Sveiki, nusipirkau iPhone iš vaikino, atstačiau gamyklinius ir prašo to pirmojo savininko iCloud, paklausiau to vaikino iš kurio pirkau, bet pasirodo jis irgi pirko iš žmogaus, žodžiu aš esu trečias žmogus kuris turi tą telefoną, taigi tas vaikinas nepamena nej iš ko pirko nej numerio turiu žodžiu sužinoti tą iCloud pirmojo savininko yra neįmanoma, ka daryti? Telefoną turiu tik antra diena todėl nesinori išmesti, nejaugi jau viskas? niekaip nebeįmanoma jo resetint?

  44. Iskilo problema Ipad pries pora dienu pradejo labai letai veikti narsant app'e ar internete issijungia, Kas tai gali buti virusas ar Kas kita. Kas gali padeti pasalinti sia problema ir Kaip?

  45. Laba diena , sakykit iphone 4 baterija issikrauna labai greitai ir usage abu laikus rodo vienodus kas gali būti per problema. aciu

  46. sveiki, norejau paklaust iphone 4 baterija visai nelaiko, pries men viskas buvo gerai o dabar laiko trumpai. ir nustatymuose usage rodo abudu vienodus laikus. gal kazkas su nustatymais negerai. dekui

  47. Sveiki:) pamirsau Apple ID slaptazodi o ID pasta zinau...taciau negaunu laisku I ta pasta kad pakeisciau slaptazodi... Kas galetu būti?

  48. Sveiki
    Ką daryti jai gu užsiblokavau telefona apple 5s ir
    per komiuterį vedu apple ID man ein yeiti ten
    o per telefona neina
    Ką daryti ?

  49. sveiki, ka reiktu daryti jai pardavejas atjunge icloud o pas mane ji vis rodo kad uzdetas? aciu

  50. Sveiki,turiu klausimą. Atsiunte man iphone 4s giminaitis is anglijos. Sake jog ten viska atriso ir veiks su lietuviska kortele..taciau taip nera. Nunesiau i mob taisykla sake uzdetas icloude kurio seimininkas buves nepamena..tai kaip ir galiu atsisveikinti su telefonu?vis idejus sim praso aktyvuoti..o tada paraso sim no valid

  51. Sveiki, klausimas pradedančio naudotis iOS. Kaip parsisiųsti nemokamą programėlę iš AppStore kurios nėra Lietuvai, o yra pvz.: Latvijos ar kitos šalies AppStore? Įvedus savo AppleID, rašo, kad ID lietuviškas ir "siūlo" ieškot lietuviškoje parduotuvėje. Ar galima siuntimasi keisti iš vienos šalies į kitą? Dėkui.

  52. sveiki, turiu iphone s5 pirktas is parduotuves su visa sutartim ir savininke tik as, viena diena eme ir uzsiblokavo , dabar praso icloud slaptazodzio kad nuimti activation lock, bet as jo neatsimenu ir man atrodo net nebuvau sukurusi. apple svetaineje sukuriau savo paskyra, bet telefonui sukurtas aple ID su pasword netinka, raso kad mano tel negali buti aktyvuotu su sia paskyra.

  53. Sveiki kas galit passer su icloud panaikinti Ir dar neleidzia siustys is parduotuves praso iCloud's subeditor bet neleidzia vistiek padekit

  54. sveiki norejau paklausti pirkau iphona 5 naudojausi beveik pusmeti icluodas viskas buvo mano.kaip ir viskas gerai.antnaujinat tel persikrove ir praso senojo savininko duomenu as ju nezinau ir jo rasti nebegaliu i ka kreiptis kaip elgtis

  55. Sveiki, nusipirkau iphone7, ijungiau savo icloud, taciau nerodo mano senu kontaktu.... gal zinote kodel?

  56. Reikia pagalbos. Sugedo telefonas iphone 6. Garantinis negali taisyti, nes jis priristas prie icloud, o pasirodo net nemano. (pasirodo buna ir taip) . Pirktas naujas, turiu visus dokumentus, imei ir tt. Ar imanoma pagal imei ar kazkaip issiaikinti prie kokio icloud jis priristas? Faktas, kad prie kazko is mano aplinkos, tiesiog reiketu issiaiskinti prie kieno.

  57. Sveiki, mano telefonas skendo ir nebeisijungia,noriu parduoti. Is icloud.com istryniau device'a ir padariau remove, dabar nerodo per icloud kai paspaudziu find my iphone, bet kai patikrinu su imei kodu per imeipro.info raso, kad find my iphone is ON. kodel taip gali but? Ir ka dar padaryt, kad galeciau saugiai parduot? Paciam telefone negaliu isjungti, nes jis be gyvybes zenklu..

  58. Prieš panaikinant įrenginį iš sąrašo reikėjo ištrinti jame esančią informaciją. Teisingas kelias turėjo būti:

    1. Atidaryti icloud.com ir prisijungti su tuo Apple ID su kuriuo susietas telefonas
    2. Paspausti „All Devices“ ekrano viršuje.
    3. Pasirinkti reikiamą iPhone iš įrenginių sąrašo
    4. Paspausti „Erase iPhone“.
    5. Po to, kai įrenginyje esanti informacija yra ištrinta – paspausti ant „Remove from Account“.

    Kai telefonas bus įjungtas (kada nors) ir prisijungs prie interneto – informacija jame bus ištrinta ir įrenginys atsietas nuo Jūsų Apple ID.

  59. Sveiki, visi reikalai su iCloudais kol kas man vis dar yra nesuprantas reikalas, nors ir perskaičiau beveik visus klausimus. Jei gerai supratau tai jei skelbimas yra toks: "Parduodamas puikios buklės iPhone 7 su iCloud" tai jo pirkti neverta, nes jis neveiks? Priešingu atveju pardavėjas norintis parduoti savo telefoną atstatys gamyklinius parametrus be problemų, o jeigu ne - vadinasi geriau jo nepirkti. O kas jeigu man nereikia jokio iCloudo, negi aš negalėsiu su juo tiesiog skambinti?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų