Apple papildė Apple TV naujais kanalais, bet kas iš to

Tema: Apple TV

Šiandien Apple papildė Apple TV kanalų sąrašą naujais kanalais: Vevo, Weather Channel, Disney, Disney XD ir Smithsonian Channel.

Tiesa, gyvenantiems Lietuvoje iš to naudos nėra labai daug. Nustačius Apple TV lokalę į Lietuvos, šių atnaujinimų net nematysite ir jei norite pažiūrėti kaip jie atrodo teks lokalę pakeisti į United States.

Tokiu būdu galėsite pažiūrėti Weather Channel orus bei kelis dokumentinius su orais ar stichijomis susijusius filmukus. Kiti kanalai, tokie kaip Disney ir Disney XD - tuojau pat nustato, kad esate ne JAV ir atsisako ką nors parodyti, Smithsonian Channel - galite pažiūrėti kelis trumpus intro, bet pilnų video pažiūrėti neleis dėl tų pačių geolokacinių/teisinių apribojimų.

Keli kiti, amerikoniškuose Apple TV nustatymuose siūlomi kanalai gal ir teiktų vilties tiems, kas turi amerikonišką Apple ID su JAV kreditine kortele, nes kanalą galima išsipirkti (žinoma yra rizika, kad išsipirkus, jis pradės spyriotis, kad reikia žiūrėti iš JAV), panašu, kad pažaidus su proxy nustatymais kompiuteryje būtų galima apgauti ir Vevo, bet man nepasirodė, kad tai būtų verta didesnių laiko investicijų.

Jei bandėte „prisikasti“ ar pergudrauti tuos kanalus - pasidalinkite savo patirtimi.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų