Apple paskelbė tam tikrų 27″ iMac modelių 3TB HDD keitimo programą

Tema: iMac

Apple nustatė, kad labai mažas 3 TB talpos standžiųjų diskų kiekis, naudojamas 27 colių iMac kompiuteriuose parduotuose tarp 2012 m. gruodžio mėn. ir 2013 m. rugsėjo mėn, tam tikromis sąlygomis gali sugesti.

Apple HDD

Apple paskelbė iMac kompiuterių, kuriais buvo prekiaujama tarp 2012 metų gruodžio ir 2013 metų rugsėjo, 3TB HDD keitimo programą. Apple nustatė, kad retais atvejais, prie tam tikrų sąlygų šie, 3TB HDD gali sugesti.

Tokių iMac kompiuterių savininkus, kurie užregistravo savo iMac bei pateikė galiojantį el. pašto adresą, Apple informuoja elektroniniu laišku. Jei neregistravote savo iMac, bet manote, kad turite 3TB talpos HDD - patikrinti ar jūsų kompiuteris patenka į šią keitimo programą galite programos puslapyje Apple svetainėje.

iMac kompiuterių patenkančių į šią keitimo programą savininkų Apple paršo kuo greičiau pakeisti netinkamus standžiuosius diskus. 3TB HDD pakeisti galite kreipdamiesi pas Apple įgaliotuosius paslaugų teikėjus.

Prieš kreipiantis dėl paslaugos, Apple rekomenduoja pasidaryti atsarginę duomenų kopiją.

Papildoma informacija

Pakeitus standųjį diską reikės iš naujo įdiegti operacinę sistemą, kitas programas ir bet kurias jūsų duomenų atsargines kopijas.

Jei manote, kad už taisymą arba pakeitimą, susijusį su šia problema, jau sumokėjote, susisiekite su Apple dėl pinigų grąžinimo.

Ši visame pasaulyje vykdoma Apple programa nepratęs įprasto garantinio iMac termino.

Ši programa bus taikoma atitinkamiems iMac modeliams iki 2015 m. gruodžio 19 d. arba tris metus nuo pradinės pardavimo datos, atsižvelgiant į tai, kuris laikotarpis ilgesnis.

Šaltinis: Apple.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų