Apple į rugsėjo 9 renginį pakvietė ir žurnalistus rašančius apie madą

Tema: Apple
Apple

Abejonių, kad rytojaus renginyje Apple pasauliui pristatys Apple Watch (ar kitą savo dėvimos elektronikos šedevrą) lieka vis mažiau.

Apple į savo rytojaus renginį pakvietė ir žurnalistus rašančius apie madą bei kai kuriems programuotojams suteikė prieigą prie programinės įrangos Apple Watch kūrimui skirto SDK. Šis išplatinimas nebuvo viešas, o SDK gavę yra pasižadėję informacijos neplatinti.

Reuters rašo, kad Apple iš tiesų pristatys dėvimos elektronikos įrenginį, kuris bus įdomus ne tik „geek’ams“, bet ir plačiai auditorijai. Nors kol kas apie naujo Apple dėvimos elektronikos stebuklo išvaizdą galima tik spėlioti, tačiau iš pakviestų žurnalistų rašomų temų galima manyti, kad Apple manosi sukūrusi madingą daiktą.

Reikia paminėti, kad manoma jog prie Apple Watch kūrimo prisidėjo ir keli mados industrijos gigantai: buvusi Burberry vadovė dabar užimanti vyresniojo Apple mažmeninės ir internetinės prekybos viceprezidento pareigas Angela Ahrendts ir Apple viceprezidentas, buvęs Yves Saint Lauren CEO - Paul Deneve. Taip pat gali būti, nors dar ir nebūdamas Apple komandos dalimi, prie Apple Watch išvaizdos „nagus prikišo“ ir Marc Newson.

Pabaigai reikia paminėti, kad šį kartą Apple pavyko išsaugoti naujojo savo produkto išvaizdos paslaptį iki pabaigos, ir tai suteiks papildomo įdomumo stebint rytdienos renginį, kuris prasidės 20:00 Lietuvos laiku ir, kurio transliaciją bus galima stebėti tiesioginiame eteryje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų