Dabar galite nusipirkti iPhone pritaikytą sekti jūsų antrąją pusę

Ar norėtumėte, kad kiekviena asmeninė žinutė išsiųsta iš jūsų telefono atsidurtų kieno nors kompiuteryje ar kad kas nors slapta sektų ir saugotų duomenis apie tai kur, kada ir kiek laiko buvote?

Net neabejoju, kad dauguma į tokį klausimą atsakytų neigiamai, nors būtų ir tokių, kurie atsakytų „man tas pats, aš neturiu ko slėpti“, tačiau kaip taisyklė, ir tokie atlapaširdžiai, dažnai labai sunerimsta jiems papasakojus kelias detales iš jų gyvenimo, kurias jie manė, kad žino tik jie. Taip pat neabejoju ir tuo, kad atsirastų tokių, kurie norėtų tokią galimybę turėti, nes paieškos internete dažnai atvedančios į Mac Arena svetainę ir laiškai iš nelabai techniškai išprususių žmonių sako, kad yra nemažai piliečių labai trokštančių sužinoti žmonos, vyro ar viršininko kompiuterio slaptažodį, panaršyti po jų elektroninį paštą ar pasidomėti jų privačia veikla socialiniuose tinkluose.

Taigi mielieji, dabar tokia galimybė yra ir gali būti įdiegta į populiarius išmaniuosius telefonus tokius kaip iPhone 5, Galaxy S4, HTC One ir Nexus 5. Programinė įranga pavadinta mSpy gali įrašinėti telefono skambučius, stebėti Interneto naudojimą, stebėti kokia informacija įvedama, stebėti SMS, WhatsApp ir Skype pokalbius bei kiekvieną judesį susieti su geografine vietove. Kompanija platinanti šią programinę įrangą tvirtina, kad tas, kieno telefone ji įdiegta net supratimo neturės, kad tokią informaciją jūs turite.

Ši programinė įranga egzistuoja jau kuris laikas, nuo 2011 metų, tačiau dabar kompanija pradėjo pardavinėti telefonus, kartu su vienerių metų mSpy prenumerata ir jau įdiegtomis reikalingomis programomis. Sekimo programa veikia nematomame režime ir niekaip nejaučiama telefono naudojimo metu. Šią programą iOS, Android ir BlackBerry telefonams galima atsisiųsti ir atskirai. jei domina - suderinamų telefonų modelių sąrašą rasite čia.

My Spy programinės įrangos kūrėjau pilnai suvokia su kokiais nemalonumais gali tekti susidurti jų kūrinio naudotojai ir savo puslapyje įspėja, kad sekimo programinės įrangos įdiegimas į telefoną, kuriame to daryti teisės neturite yra nusikaltimas, taip pat kaip ir neinformavimas to telefono savininko, kad jo veikla yra stebima.

Priimkite „antrosios pusės“ dovanotą telefoną atsargiai ;)

Taip pat skaitykite:
Didžiausi kibernetiniai nusikaltimai padaryti tarp 2006 metų ir 2013 metų birželio mėnesio
Kiek saugios yra iMessage žinutės
Sundar Pichai iš Google: Android nėra sukurta būti saugia
Apie telefonų ir kompiuterių saugumą: aplikacijos skirtos apsaugoti ir užkrėsti
JAV saugumiečiai turi priemonių prieiti prie duomenų išmaniuosiuose telefonuose

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Hmmm pagal jų puslapį:
    Device requirements specification:
    iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 and iOS 7.1 are currently unsupported.
    The target iPhone must be jailbroken.

    Tai ši šnipinėjimo programinė įranga mažai ir bus naudojama iOS įrenginiuose.

    Kas liečia šnipinėjimą iOS įrenginiuose, tai aš ir draugai daro taip, jei žinot draugių, žmonų Apple ID, tai prisijungę prie http://www.icloud.com "find my iphone" galite stebėti, kur ištikrųjų yra jūsų draugė, žmona. O jei domina žinutės, pokalbių išklotinės, tai pradžiai reiktų įjungti iCloud backup tame telefone ir paskui tą backup atstatyti ant savo iPhone ;)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų