Alabamos naujienų svetainė pasakoja apie Tim Cook jaunystę

Tema: Žmonės

„Žmogus vadovaujantis garsiausiai pasaulio kompanijai, kaip ir kiekvienais metais, prieš Kalėdas atskrenda namo“, - taip prasideda al.com straipsnis pasakojantis apie Tim Cook jaunystę.

Tim Cook, Robertsdale'o aukštoji mokykla, 1978 metai. Nuotrauka: al.com/Ronnie Boyette
Nuotrauka: al.com/Ronnie Boyette
Tim Cook, Robertsdale'o aukštoji mokykla, 1978 metai. Daugelis turime „keistų“ nuotraukų iš jaunystės, kurių nenorėtumėme pamatyti laikraštyje ar žurnale ir, panašu, kad ši Apple CEO nuotrauka yra viena tokių :)

al.com pasakoja apie Apple CEO Tim Cook jaunystę praėjusią Robertsdale, Alabamoje, papildydama ją linksmomis istorijomis ir „nelabai kokiomis“ galingiausiai pasaulio technologijų kompanijos vadovo jaunystės nuotraukomis.

Straipsnis aistringai pasakoja apie Tim Cook, aiškindamas kodėl šis žmogus yra Robertsdale’o „pasididžiavimas ir džiaugsmas“.

Tim Cook buvo vidurinis šeimos, turinčios tris sūnus, vaikas ir buvo moksliukas nuo pat vaikystės. Tačiau be to, kad buvo „knygų graužikas“, jis buvo draugiškas ir mėgstamas draugų.

Mokytojai Tim’ą prisimena kaip ištįsėlį paauglį, ilgomis galūnėmis kuris grojo trombonu grupėje ir padėjo metų knygos komandai. „Jis nebuvo vėpla“, - pasakoja Tim’o matematikos mokytoja Barbara Davis, „jis buvo iš tų žmonių, kurie yra mėgstami. Jis buvo kruopštus ir aš visada buvau tikra, kad darbą jis atliks teisingai“.

Al.com straipsnis nėra išsami Tim Cook gyvenimo istorija ir neatskleidžia visų Apple CEO kaip žmogaus savybių, tačiau leidžia susidaryti gana išsamų žmogaus, vadovaujančio brangiausią prekinį ženklą turinčiai ir galingiausiai pasaulio technologijų kompanijai, paveikslą.

Tim Cook, Robertsdale'o aukštoji mokykla, 1978 metai.
Tim Cook, Robertsdale'o aukštoji mokykla, 1978 metai.
Tim Cook (penktas iš kairės) su matų knygos komanda, Robertsdale'o aukštoji mokykla, 1978 metai.
Tim Cook (penktas iš kairės) su matų knygos komanda, Robertsdale'o aukštoji mokykla, 1978 metai.

Paskaitykite visą Al.com straipsnį: „Tim Cook – Apple CEO and Robertsdale’s favorite son – still finds time to return to his Baldwin County roots“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų