Facebook ruošiasi nuo kovo pradžios nutraukti @facebook.com projektą

Tema: Internetas

Techcrunch praneša, kad Facebook ruošiasi nutraukti @facebook.com elektroninio adreso projektą, kas, iš principo, nepadarys mūsų socialinio gyvenimo kitokiu nei jis buvo iki šio projekto pradžios ar jį įgyvendinus.

Priežastis @facebook.com elektroninio adreso projekto nutraukimo priežastis gana aiški - niekas nenaudoja Facebook paslaugos, kurios idėja buvo apjungti žinučių ir elektroninio pašto paslaugas į vieną. Tų kelių vartotojų, kurie naudoja šį elektroninio pašto adresą, laiškai nuo kovo mėnesio pradžios bus automatiškai nukreipti į kitą elektroninio pašto dėžutę, kurią turite nurodę savo Facebook socialinio tinklo vartotojo profilyje. Tai bus atlikta automatiškai ir visiems vartotojams, todėl nereikia ką nors keisti ar imtis kokių nors papildomų priemonių.

Tai visiškai priešingas žingsnis tam, kurį Facebook žengė 2012 metais, kai paslėpė visus vartotojų tikrus elektroninio pašto adresus, tada dar naujoje, iOS 6 kontaktų sinchronizavimo tarnyboje. Tada daugelis vartotojų turėjo rankiniu būdu atstatyti iki to automatinio pakeitimo buvusius nustatymus, tam kad pašto dėžutės nebūtų užverstos laiškais, kurių anksčiau nepastebėjote.

Šis pakeitimas daugeliui vartotojų, greičiausiai, neiššauks apsiašarojusių akių ir paraudusių nuo širdgėlos nosių efekto, o kai kurie vartotojai net bus laimingi tokiu pakeitimu: kai kurie Facebook darbuotojai, 2010 metais turėjo pakeisti savo @facebook.com elektroninio pašto adresus, kad atlaisvinti juos paprastiems vartotojams, todėl dabar gal jie juos vėl atgaus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų