Analitikai teigia, kad naujojo Apple iPhone ekranas bus 4,8 colio

Tema: iPhone
iPhone 6, Nikola Cirkovic sukurtas konceptas.
Nikola Cirkovic sukurtas iPhone 6 konceptas

Cowen & Co. vykdantysis direktorius Timothy Arcuri išleido pranešimą investuotojams, kuriame sakoma, kad komponentų tiekėjai patvirtina jog naujojo iPhone (kaip jis besivadintų ar iPhone 6, ar iPhone Air ar dar kaip nors) ekranas bus 4,8".

Apple Insider, cituoja Arcuri teigdama, kad naujojo iPhone specifikacijos jau patvirtintos: didesnis ekranas ir naujas WiFi 802.11ac standartas.

Arcuri mano, kad kartu su dizaino pasikeitimas naujasis iPhone taip pat turės patobulinimus ir programinėje įrangoje, o būtent aplikacijas, kurios išnaudos 64-bitų A7 procesoriaus pajėgumus bei Touch ID pirštų atspaudų skenerį pristatytą iPhone 5c. Acuri manymu iPhone 5c buvo tik naujojo iPhone 6 ir naujos iOS versijos kuri dar bus pristatyta ir kurioje bus plačiai naudojamos iBeacon, Touch ID ir Passbook, kelio pradžia.

Lyginant su iPhone 5s palaikančiame senesnį 802.11n WiFi standartą, naujame iPhone modelyje WiFi galimybės atitiks tas kurias turi 2013 metų Mac kompiuteriai bei AirPort Extreme ir Time Capsule maršrutizatoriai.

Lieka tik vienas klausimas į kurį negali atsakyti ir komponentų tiekėjai: ar Apple išsaugos 1136 x 640 pikselių proporcijas ir šiek naudos šiek tiek žemesnę skiriamąją gebą ar pereis prie 1420 x 800 ir naudos dabartinę 326ppi skiriamąją gebą. Dauguma aplikacijų kūrėjų apsidžiaugtų išsaugotu 640 pločiu tačiau tai mažai tikėtina, nes ne Apple stiliuje būtų žeminti vaizdo kokybę.

Žinoma, Apple galėtų pasirinkti aukso vidurį ir naudoti 768 pikselius kurie būtų tokie patys kaip ir standartinio iPad ir ekranai vis dar būtų Retina, bet gali būti, kad Apple naudos aukštesnę skiriamąją gebą, o iOS 8 pristatys tobulesnę aplikacijų prisiderinimo mechanizmą.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų