Kaip macOS Sonoma pakeisti įspėjimų signalo garsumą

Priklausomai nuo jūsų „Mac“ garso įrangos, perspėjimų garsumas gali būti rėžiantis ausį arba per tylus, kad būtų išgirstas. Bet kuriuo atveju „macOS Sonoma“ yra būdas tai išspręsti

iMac

„macOS“ yra daug veiksnių galinčių aktyvuoti „Mac“ įspėjimo signalą ir „macOS Sonoma“ ne išimtis. Nesvarbu, ar tai klaidingas klavišo paspaudimas, ar signalas pasigirstantis kartu su iššokančiuoju langu, šie maži garsai skirti atkreipti jūsų dėmesį į daugybę dalykų kai naudojate „Mac“.

Įspėjimų garsumas jūsų „Mac“ turi įtakos ne tik įspėjimų garsumui, bet ir jūsų pranešimų garsumui.

Jei naudodamiesi „Mac“ naudojate ausines, pranešimų garsas gali būti nepakeliamai stiprus. Kita vertus, jei su „Mac“ naudojate silpnesnį garsiakalbį, jų galite beveik negirdėti.

Nordėdami pakeisti įspėjimų garsą „macOS Sonoma“:

  1. Atidarykite System Preferences aplikaciją
  2. Paspauskite ant Sound kairėje nustatymų lango pusėje
  3. Slankiklio esančio šalia ‌Alert volume pagalba pasirinkite pageidaujamą įspėjimų signalo garsumą.
Įspėjimų garsumo nustatymas macOS Sonoma

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, toje pačioje sistemos nustatymų vietoje taip pat galite pakeisti ir tai koks perspėjimo garsas (melodija) bus girdimas (Alert sound), kai jo reikia bei nurodyti, kuris garso įrenginys atkurs garsą.

Taip pat atminkite, kad perspėjimų garsumo slankiklis keičia ir pranešimų garsų stiprumą, taip pat įrenginio, per kurį nurodyta „groti“ perspėjimų garsus, pakeitimas taip pat turi įtakos pranešimų garso girdimumui.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų