iPhone pirkėjai iš Apple pradėjo gauti padirbtus telefonus

Temos: iPhone, Naujienos

Internete pasipylė nusiskundimai iš įsigijusių „iPhone 15 Pro Max“ - jie iš „Apple“ užsisakę „iPhone“ gavo netikrus, padirbtus telefonus.

Internete pasipylė „iPhone 15 Pro Max“ užsisakiusiųjų skundų lavina. Jie tiesiai iš „Apple“ užsisakę „iPhone“ vietoje originalo gavo netikrą „iPhone 15 Pro Max“, o kai kuriais atvejais ir iš vis „iPhone 14“ ar net „iPhone SE“. Panašu jog tai kol kas vyksta tik Jungtinėje Karalystėje. Skundai pasirodė „Apple bendruomenės forume“ ir „Reddit“ tinkle.

Yra ir nusiskundimų ir tuo, kad žmonės gavo tikrus „iPhone 15 Pro Max“, tačiau su užblokuotais IMEI ar visai ne tos spalvos, kurią užsisakė.

Naudotojas prisistatantis kaip „RobWhistler“ skundžiasi: „Užsisakiau „iPhone 15 Pro Max Blue Titanium“, o gavau netikrą „iPhone 14 Pro Max“ – supratau vos tik atidaręs dėžutę ir apačioje pamačius Lightning, o ne USB-C jungtį! Pranešiau „Apple“, pranešiau policijai, pranešiau „Barclays“. Niekam nerūpi, ir man buvo pasakyta, kad po dviejų „Apple“ tyrimų ir vieno „Barclays“ tyrimo, nebus imtasi jokių tolesnių veiksmų, negrąžinamos lėšos, telefonas nebus pakeistas.

Tiesa, vienam iš nelaimėlių, po ilgo susirašinėjimo, dokumentų, nuotraukų ir kitos informacijos siuntinėjimo kaip įrodymų, pavyko išsikovoti iš „Apple“ išsikovoti telefono pakeitimą. Tačiau, jis ko gero vienintelis iš visos nuskriaustųjų minios.

Visais apgautų žmonių atvejais telefonus pristatė DPD (turinti labai prastą reputaciją JK) ir keliais atvejais DHL. Greičiausiai telefonų apkeitimas vyko būtent pristatymo grandinėje. Tad jei gyvenate JK ar ten planuojate įsigyti „iPhone 15 Pro Max“ ar bet kokį kitą „iPhone“, ko gero rinktis atsiėmimo „Apple Store“ opciją, bent jau kol kas.

Neseniai „Phone Repair Guru“ savo „YouTube“ kanale pasidalino labai įtikinamai pagamintos „iPhone 15 Pro Max“ kopijos apžvalga.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų