Apple paskelbė rugsėjo mėnesio renginio datą

Tema: Apple

Apple paskelbė savo rudens renginio datą. Patalpinkite priminimus savo kalendoriuose.

„Apple“ išsiuntinėjo kvietimus į savo „Wonderlust Apple Event“, kuriame tikimasi kompanija paskelbs „iPhone 15“ ir „15 Pro“, „Apple Watch“, o gal ir daugiau?!

Remiantis gandais, didelių „stebuklų“ renginio metu „Apple“ neturėtų pristatyti.

Kalbama, kad „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Plus“ paveldės „iPhone 14 Pro“ ir „iPhone 14 Pro Max“ funkcionalumą bei „A16 Bionic“ lustą, „Dynamic Island“ ir 48MP kamerą, gaus naujas spalvas bei USB-C įkrovimo ir duomenų perdavimo lizdą.

Tuo tarpu „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“ turės daugiau naujovių: „A17 Bionic“ lustą, „Action“ mygtuką, titano korpusą, pakitusį dizainą plonesniais rėmeliais, USB-C pakeis Lightning jungtį, pagerintą akumuliatoriaus tarnavimo laiką, naujas pilką ir ir tamsiai mėlyną spalvas, didesnės talpos pasirinkimus ir, žinoma, aukštesnes kainas. Kalbama, kad „iPhone 15 Pro Max“ turės periskopinį objektyvą.

Renginio metu, greičiausiai, išgirsime ir apie naujus „Apple Watch“.

Renginys prasidės 2023 metų rugsėjo 12 dieną 20:00 Lietuvos laiku.

Paspaudę ant kalendoriaus paveikslėlio esančio žemiau atsisiųskite priminimą, kurį patalpinę savo kalendoriuose lengviau prisiminsite apie renginį ir galėsite stebėti tiesioginę jo transliaciją iš Apple Park kartu su didele pasaulio dalimi.

Tiesioginę renginio transliaciją bus galima stebėti „YouTube“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų