Priminimas apie specialų Apple renginį

Tema: Apple

„Apple“ paskelbė tradicinio, rugsėjo mėnesį vykstančio, renginio datą.

„Apple“ paskelbė tradicinio rudens pradžios renginio datą. Dėl COVID–19 pandemijos renginys vyks tik virtualiai. Renginio pradžia 2020 metų rugsėjo 15 dieną 20:00 Lietuvos laiku.

Apie tai, kokius naujus produktus ir paslaugas „Apple“ pristatys šio renginio metu sklando įvairūs gandai. Vieni iš gandų teigia jog renginio metu bus pristatyti keturi nauji „iPhone 12“ modeliai, kiti mano, kad naujų telefono modelių pristatymą „Apple“ nukels į spalio mėnesį.

„JP Morgan“ mano, kad didelė renginio dalis bus skirta 6-tos kartos „Applem Watch“ įrenginiams.

Manoma, kad galima tikėtis renginio metu išvysti naujus, mažiau kainuojančius „HomePod“ garsiakalbius bei ant ausų uždedamas naujas ausines. Kalbama jog „Apple“ pasiruošusi pristatyti ir naują „Apple TV“ įrenginį, kuris komplektuojamas su naujovišku nuotolinio valdymo pulteliu palaikančiu „Find My iPhone“ funkciją.

Kai kurių gandų skleidėjų manymu renginio metu galime išgirsti ir apie „AirTags“. Tai nedideli „žetonėliai“, kuriuos galima prisegti prie savo daiktų ir tiksliai nustatyti jų buvimo vietą.

Laukti liko nedaug ir jau rugsėjo 15 dieną, antradienį patys renginio transliacijos metu galėsite išvysti ir išgirsti visas naujienas iš pirmų lūpų.

Jei nenorite pamiršti apie renginį — priminimą apie jį galite patalpinti savo kalendoriuose paspaudę ant kalendoriaus įrašo piktogramos žemiau.

Atsisiųsti priminimą
Kalendoriaus įrašas - priminimas apie Apple renginį 2020-09-15

„iPhone“ ar „iPad“ paspaudus ant renginio logo internetiniame apple.com puslapyje galima išvysti papildomos realybės vaizdą su renginio simboliu ir jame užkoduota renginio data.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų