Patogi permatomo iPhone XR dėklo galimybė

Tema: iPhone

„Apple“ išleistas permatomas „iPhone XR“ dėklas turi, gal kam pasirodysiančią patrauklia galimybę.

2018 metų gruodžio pradžioje „Apple“ išleido permatomą ir kol kas vienintelį „iPhone XR“ dėklą. Jis pagamintas iš skaidraus polikarbonato ir lankstaus termoplastinio poliuretano. Pasirodo, be atsparumo ir lankstumo, šis dėklas dar ir gražiai „laužia“ šviesą.

Jei esate „iPhone XR“ savininkas nutaręs jį apsaugoti originaliu, šiam telefono modeliui skirtu dėklu — galite išbandyti šią dėklo savybę.

  • atidarykite Settings aplikaciją;
  • pasirinkite GeneralAccessibility;
  • sąraše raskite ir paspauskite ant LED Flash for Alerts
  • ir atsidariusiame lange įjunkite šį nustatymą . Priklausomai nuo to ar norite, kad telefonas švysčiotų kai aktyvuotas „tylos“ režimas ar ne palikite „Flash on Silent“ nustatymą įjungtą arba jį išjunkite.
Blykstės telefono skambučio ar gauto pranešimo metu aktyvavimas

Įjungus šį nustatymą, skambant telefonui švies jo blykstė, o naujasis originalus „iPhone XR“ gražiai paskirstys šviesą. Ši galimybė patogi tam tikrose situacijose ir neturintiems „Apple Watch“. Pavyzdžiui auginančius mažus vaikus, kai skambantis telefonas juos gali pažadinti (ko nesinorėtų).

Originalus „iPhone XR“ permatomas dėklas gražiai paskirsto blykstės šviesą.

Tai nėra koks nors „Apple“ sukurtas stebuklas — paprasčiausia fizika („Optika“, skyrius „Šviesos lūžimas“). Panašus efektas gali būti ir uždėjus trečių šalių permatomus dėklus, tačiau „Apple“ dėklas šviesą laužia išties gražiau nei daugelis trečių šalių dėklų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų