Kaip atsikratyti Photos pranešimų iPhone ir iPad apie naujus prisiminimus

iOS Photos aplikacijos pranešimas apie sugeneruotą naują prisiminimą aplikacijoje

iPhone“ ir „iPad“ ekranuose gali pasirodyti „Photos“ aplikacijos pranešimai apie naujus „prisiminimus“ (Memories). Vieniems tai patinka, bet ką daryti jei tokių pranešimų matyti nenorite?

Jei daugiau fotografuojate su „iPhone“ tai kartas nuo karto „iPhone“ ar „iPad“ ekrane galite pamatyti pranešimus apie naujus prisiminimus: „You have a new memory“. Tai gali būti data ar vieta ir data. Kai kuriems „iOS“ naudotojams gali patikti priminimai apie praeityje padarytas nuotraukas, kiti — tokius pranešimus sutinka su mažesniu entuziazmu.

Jei esate vieni tų, kuriems tokie pranešimai nepatinka — žemiau informacija padėsianti juos atjungti.

  1. iOS“ įrenginyje atidarykite Settings aplikaciją;
  2. Pasirinkite Notifications;
  3. Paspauskite Photos ir tada Memories;
  4. Nustatymų svirtelę prie Allow Notifications perjunkite į išjungimo padėtį .

Šie paprasti veiksmai apsaugos nuo ateityje ekrane pasirodančių „You have a new memory“ pranešimų.

Šie nustatymai neišjungs „iOS Memories“ funkcijos, jie išjungs tik pranešimus apie naujus sugeneruotus prisiminimų rinkinius. Jie taip pat neatjungs ir kitų „Photos“ aplikacijos pranešimų. Jei nenorite matyti bet kokių „Photos“ aplikacijos pranešimų — nustatymuose išjunkite visus „Photos“ aplikacijos pranešimus.

„Memories“ funkcionalumas didžia dalimi priklauso nuo to, kaip jūs naudojate „Photos“ aplikaciją, kokio tipo nuotraukas darote, kokias nuotraukas išsaugote ir įvairiausios sąsajos vaizdų tose nuotraukose su jumis.

Jei savo nuomonę pakeisite ir vieną dieną nuspręsite, kad ilgitės „You have a new memory“ pranešimų — juos galite nesunkiai įjungti, taip kaip aprašyta aukščiau tik 4-ame žingsnyje Allow Notifications svirtelę nustatykite į įjungtą padėtį .

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Į viršų