Waze savo aplikacijoje įdiegė daugiau audio grotuvų palaikymą

Pernai metais „Waze“ sėkmingai integravo į savo aplikaciją „Spotify“. Dabar kompanija sukūrė aplikaciją leidžiančią kartu su „Waze“ naudoti daugiau grotuvų aplikacijų.

Vos porą savaičių su beta-testuotojais patikrinusi naują muzikos grotuvo funkcionalumą, „Waze“ išleido visiems aplikacijos naudotojams skirtą aplikaciją palaikančią muzikos grotuvų aplikacijas.

Pradžioje „Waze“ palaikys tokias aplikacijas kaip: „Pandora“, „Deezer“, „iHeartRadio“, NPR, „Scribd“, „Stitcher“, „TuneIn“ ir jau kuris laikas palaikomą „Spotify“.

Manau ši žinia ypač pradžiugins tuos, kieno automobiliai nepalaiko „Waze“ įspėjimo ar maršruto gido funkcijos kai klausoma automobilyje įdiegto radijo. Visos aukščiau išvardintos paslaugos naudoja mokamus planus, tačiau yra viena, kurią aš naudoju kasdien (nors mano automobilyje „Waze“ puikiausiai kalba net ir tada kai aš klausausi žinių naudodamas automobilio radiją) — „TuneIn“. Su šia aplikacija yra gerai susipažinę „Volvo“, BMW ir „Tesla“ automobilių vairuotojai, nes ji yra šios markės automobilių automobilinės audio sistemos internetinių aplikacijų sąraše.

Nors „TuneIn“ turi mokamą planą, tačiau aš jai nemoku nė cento ir puikiausiai klausau man patinkančias radijo stotis. Nemokamoje „TuneIn Radio“ aplikacijoje galima rasti ir Lietuviškas radijo stotis, tad jei mėgstate klausytis „Žinių radijo“ (kuris „TuneIn“ kažkodėl tai vadinasi „Science Radio“) ir norite girdėti „Waze“ navigacijos pranešimus — „TuneIn“ gali būti teisingas pasirinkimas.

„TuneIn“ galite rinktis iš daugiau nei 120 tūkstančių radijo stočių. Taip pat ir tokių, kurių negalite pasiklausyti įprasto radijo imtuvo pagalba. Dar vienas „TuneIn“ privalumas yra tas, kad visai nebūtina būti toje šalyje, kad klausytis joje transliuojamos radijo stoties. Gyvenantis užsienyje tautiečiai šios aplikacijos pagalba gali klausytis tiesioginių Lietuvos radijo stočių transliacijų arba kaip darau dažnai aš, tiesiog klausytis kitų šalių radijo stočių transliuojamų žinių ir muzikos. „TuneIn“ rasite ir begalę įvairiausiomis temomis transliuojamų podkastų. Paieška „TuneIn“ aplikacijoje itin paprasta. Joje galima ieškoti pagal temą: muzika, žinios, sportas ir t.t. arba pagal žanrą (muzikos), pagal šalį ir net miestą.

TuneIn aplikacijos turinio ieškojimas pagal regioną

Tiesa, šiuo metu dar yra vienas „bet“. Nors „Waze“ ir atnaujino savo aplikaciją ir yra pasiruošusi priimti savo globon kitas muzikines aplikacijas — daugelis jų, tame tarpe ir „TuneIn“ nėra atnaujintos ir šios naujos „Waze“ galimybės nepalaiko. Tikėtina, kad iki metų pabaigos „TuneIn“ atsiras „Waze“ aplikacijoje. Tačiau įsidiekite jums tinkamą aplikaciją ir kai tik jai bus išleistas atnaujinimas — tuojau pat galėsite naudotis nauju jos ir „Waze“ tandemo funkcionalumu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Ilga laika nenaudojau TuneIn Radio, pabanziau isimesti, kazkada buvo nebloga, bet dabar interfeisas baisus, raklamos ne tik ant ekrano, bet dar ir balsu reklamuoja, istruniau iskart.

    Dabar testuoju Audials. Kol kas patinka, net irasyti galima.
    https://audials.com/en/audials/mobile_apps/audials_apps.html

    Audials jei mėgstate klausytis „Žinių radijo“ tai ir rodys "Ziniu radijas" :)

    • Gal nuo stoties priklauso. Reklamos rodomos ekrane manęs nejaudina, nes aš vis tiek į jas nežiūriu, aplikacija veikia fono režimu. O jei kartą į pusvalandį pasako kokią Kalėdinę ar Black Friday reklamą - man tai netrukdo. Kartais net smagiau, lyginant „pas juos“ ir pas mus.
      Dėl interfeiso - aš jį retai matau. Kai atsisėdu į automobilį jis pats paleidžia paskutinę klausytą TuneIn stotį, dažnai nereikia net telefono iš kišenės išsitraukti. O jei ką, tai TuneIn aplikacija yra ir automobilio infotainment sistemoje, kuriai net esant aktyviai reklamų automobilio ekrane nerodo, bet ir ji dažniausiai veikia fono režimu.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų