Apple paskelbė 13 colių MacBook Pro (be Touch Bar) remonto programą

„Apple“ paskelbė, kad rado problema kai kuriuose 13 colių ekrano įstrižainę turinių „MacBook Pro“ kompiuterių neturinčių „Touch Bar“ ir ją pašalins nemokamai, o jei už tos problemos šalinimą jau sumokėjote — grąžins pinigus.

„Apple“ skelbia 13 colių ekrano įstrižainę turinčių „MacBook Pro“ kompiuterių be „Touch Bar“ remonto programą, nes šiuose kompiuteriuose aptiko klaidą diskų aparatinėje įrangoje, kuri gali tapti disko gedimo ir naudotojo duomenų esančio diske praradimo.

Programoje dalyvauja 13 colių „MacBook Pro“ (be „Touch Bar“) kompiuteriai su dviem „Thunderbolt 3“ jungtimis, 128GB ar 256GB SSD diskais pardavinėti tarp 2017 metų birželio ir 2018 metų birželio mėnesių.

Šios programos rėmuose autorizuotame „Apple“ serviso centre nemokamai bus atlikti reikalingi darbai problemai pašalinti.

Prieš atiduodant taisyti būtina pasidaryti visų, kompiuteryje esančių duomenų atsarginę kopiją, nes diske esantys duomenys bus pašalinti.
  • Technikas paleis programą, kad atnaujintų jūsų disko programinę aparatinę įrangą; šis procesas gali trukti maždaug valandą ar mažiau.
  • 13 colių „MacBook Pro“ jums bus grąžintas su perdiegta „macOS“.
  • Atlikus taisymo darbus turėsite atkurti savo duomenis iš atsarginės kopijos.

Kadangi kompiuteris atlikus remonto darbus neturės prieigos prie interneto, jei atmintinai nežinote kaip atkurti duomenis iš atsarginės kopijos — turėkite kitą įrenginį, pvz., „iPhone“, kuriame galėtumėte rasti ir skaityti informaciją apie duomenų atkūrimą.

Ši programa netaikoma 13 colių „MacBook Pro“ su „Touch Bar“ arba senesniems 13 colių „MacBook Pro“ modeliams.

Patikrinti ar jūsų 13 colių „MacBook Pro“ kompiuteris be „Touch Bar“ patenka į šią programą galite įvedę jo serijinį numerį „Apple“ svetainėje paskelbtame programos puslapyje.

Jei kompiuteris turi pažeidimų, kurie gali tapti kliūtimi jį taisant — šie gedimai ar pažeidimai privalo būti pašalinti prieš atliekant problemos šalinimo darbus ir, greičiausiai, už tų pažeidimų šalinimą teks susimokėti patiems.

Ši programa nepratęsia standartinės 13 colių „MacBook Pro“ kompiuterių garantijos.

Jei dėl šios problemos jau kreipėtės į „Apple“ autorizuotą servisą ir ji buvo pašalinta, o už remontą susimokėjote — kreipkitės į „Apple“ dėl pinigų grąžinimo.

Ši programa galioja tris metus nuo pirmojo to telefono aparato įsigijimo parduotuvėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų