Apple dizaineriai dalinasi kokybiško dizaino patirtimi

Tema: Apple
žmonės -  skirtingi

Tiems, kas negalėjo dalyvauti „Apple WWDC 2018“ konferencijoje asmeniškai, „Apple“ draugiškai dalinasi vienos iš su dizainu susijusios paskaitos —  „The Qualities of Great Design“ video medžiaga.

Jei jūsų darbas, ar laisvalaikio veikla susijusi su kokybe, net jei ir nekuriate telefonų ar kompiuterių — galimybė paklausyti ką kalba puikiu dizainu garsėjančios kompanijos dizaineriai, manyčiau, yra verta.

Nedalyvavusiems „WWDC 2018“ konferencijoje „Apple“ suteikė galimybę paklausyti paskaitą, kurią vedė „Apple“ dizaino evangelistė Lauren Strehlow. Paskaitos metu išgirsite „Apple“ dizainerių ir programuotojų bendruomenės narių pasisakymus ir mintis apie tai: „kas yra kokybė?“, „kodėl kokybė yra svarbu?“

Puikus dizainas nėra nėra stebuklas — jis sukuriamas tikrų žmonių, kuriems rūpi tai ką jie daro. Šis „Apple“ programuotojams skirtoje svetainėje paskelbtas video yra puiki proga pasiklausyti kaip kokybiškus produktus kuriantiems žmonėms kyla idėjos, kaip jie jas filtruoja, atrenka ir kuria aplikacijas, kurios atlaiko laiko išbandymą — užkariauja naudotojų meilę ir jų atmintyje išlieka ilgam.

Pristatymo metu rodomas skaidres, PDF formatu atsisiųsti galite paspaudę šią nuorodą.

„The Qualities of Great Design“ paskaitos pasiklausyti ir pažiūrėti galite ir „Apple“ programuotojams skirtoje svetainėje

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. kodėl lauren kabutėse?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų