Apple dizaino apdovanojimai 2018

WWDC metu „Apple“ pristato ir apdovanoja programuotojus, kurių aplikacijos tapo „Apple Design Awards“ nugalėtojomis.
2018 metais „Apple Design Award“ nugalėjusių aplikacijų kūrėjai atvyko iš devynių pasaulio valstybių. Nugalėtojai buvo apdovanoti originaliu aliuminio kubu ir gavo dovanų paketą, kurį sudaro:

Aplikacijos nugalėtojos

Agenda - A new take on notes

App Agenda

Sukūrė: Momenta B.V. (Amsterdamas, Olandija) Aplikacija skirta: „Mac“, „iPhone“ ir „iPad“ Aplikacijos tipas: taikomoji aplikacija. Atsisiųsti aplikaciją:„macOS“, „iPhone“ ir „iPad“.

BANDIMAL

App Bandimal

Sukūrė: YATATOY (Helsinkis, Suomija) Aplikacija skirta: „iPhone“ ir „iPad“ Aplikacijos tipas: švietimas. Atsisiųsti aplikaciją:„iPhone“ ir „iPad“.

Calzy

App Calzy

Sukūrė: WapleStuff (Chennai, Indija) Aplikacija skirta: „Mac“, „iPhone“ ir „iPad“ Aplikacijos tipas: taikomoji aplikacija Atsisiųsti aplikaciją:„Mac“, „iPhone“ ir „iPad“.

iTranslate Converse

App iTranslate Converse

Sukūrė: iTranslate (Gracas, Austrija) Aplikacija skirta: „iPhone“ ir „Apple Watch“ Aplikacijos tipas: taikomoji aplikacija Atsisiųsti aplikaciją:„iPhone“ ir „Apple Watch“.

Triton Sponge

App triton Sponge

Sukūrė: Gauss Surgical, Inc. (Los Altos, JAV) Aplikacija skirta: „iPad“ Aplikacijos tipas: medicina Atsisiųsti aplikaciją:„iPad“.

Florence

App Florence

Sukūrė: Mountains (Melbourne, Australija) Aplikacija skirta: „iPhone“ ir „iPad“ Aplikacijos tipas: žaidimai Atsisiųsti aplikaciją:„iPad“.

Playdead’s INSIDE

App Playdead’s INSIDE

Sukūrė: Playdead (Kopenhaga, Danija) Aplikacija skirta: „iPhone“, „iPad“ ir „Apple TV“ Aplikacijos tipas: žaidimai Atsisiųsti aplikaciją:„iPhone“ ir „iPad“.

Alto’s Odyssey

App Alto’s Odyssey

Sukūrė: Snowman (Torontas, Kanada) Aplikacija skirta: „iPhone“, „iPad“ ir „Apple TV“ Aplikacijos tipas: žaidimai Atsisiųsti aplikaciją:„iPhone“ ir „iPad“.

Frost

App Frost

Sukūrė: kunabi brother GmbH (Vienna, Austrija) Aplikacija skirta: „iPhone“ ir „iPad“ Aplikacijos tipas: žaidimai Atsisiųsti aplikaciją:„iPhone“ ir „iPad“.

Oddmar

App Oddmar

Sukūrė: Mobge Ltd (Eskişehir, Turkija) Aplikacija skirta: „iPhone“ ir „iPad“ Aplikacijos tipas: žaidimai Atsisiųsti aplikaciją:„iPhone“ ir „iPad“.

„Apple Design Award 2018“ renginio vaizdo įrašas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų