Kaip sukurti VIP kontaktų sąrašą iOS įrenginiuose ir Apple Watch

Vienas iš patogesnių būdų išvengti bet kokių siuntėjų laiškų bombardavimo „iPhone“, „iPad“, „iPod touch“ ir „Apple Watch“ yra svarbius kontaktus priskirti VIP grupei.

Galimybė priskirti kontaktus VIP grupei („Apple“ leidžia į VIP grupę pridėti iki 100 kontaktų) ne tik suteikia galimybę greičiau rasti svarbių žmonių laiškus, bet ir atsisakyti skimbčiojimų ir pavibravimų kai į el.pašto dėžutę ateina laiškas, kuris greičiausiai nukeliaus į brukalų aplanką ar nėra tiek svarbus, kad jo perskaitymas negalėtų palaukti kelių valandų.

Kaip kontaktą priskirti VIP grupei iOS įrenginyje

  1. „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ atidarykite „Mail“ aplikaciją.
  2. Paspauskite ant dešiniame, kairiame kampe esančio Mailboxes mygtuko.
  3. Jei anksčiau nesate sukūręs VIP sąrašo — paspauskite ant VIP pašto aplanko — jis atsiras pašto aplankų sąraše. Jei nors vieną kontaktą jau esate priskyręs VIP grupei — paspauskite ant „i“ apskritime piktogramos esančios šalia VIP aplanko.
  4. Paspauskite Add VIP — šis mygtukas bus lango centre — jei nesate VIP’ų sąraše patalpinęs nei vieno kontakto, arba lango apačioje — jei VIP’ų sąraše kontaktų jau yra.
  5. Pasirinkite kontaktą iš jūsų kontaktų sąrašo. Turėkite omenyje, kad sąraše matysite tik tuos kontaktus, kurių įraše yra įrašytas el.pašto adresas.

Kaip kontaktą iš VIP grupės pašalinti iOS įrenginyje

  1. „iPhone“, „iPad“ ar „iPod touch“ atidarykite „Mail“ aplikaciją.
  2. Paspauskite ant dešiniame, kairiame kampe esančio Mailboxes mygtuko.
  3. Paspauskite ant „i“ apskritime piktogramos esančios šalia VIP aplanko.
  4. Perbraukite pirštu per kontakto, kurį norite ištrinti iš VIP’ų sąrašo vardą ar el.pašto adresą ir paspauskite Delete. Alternatyviai, jei norite ištrinti iš karto kelis kontaktus: paspauskite ant dešiniame viršutiniame ekrano kampe esančio Edit mygtuko ir paspauskite ant „plytos“ piktogramos <i class=“fa fa-minus-circle” aria-hidden“true”=“” style=“color: #FC3635”> esančios kairiau kontakto vardo ar el.pašto adreso.
  5. Baigę trinti kontaktus — paspauskite Done.
Pašaliname kontaktą iš iOS Mail aplikacijos VIP grupės

Kaip iOS įrenginiuose nustatyti pranešimus apie VIP atsiųstus laiškus

Nustatyti pranešimus apie VIP’ų atsiųstus laiškus galite VIP’ų sąraše paspaudę VIP Alerts mygtuką. Norėdami pakeisti VIP pranešimų nustatymus: atidarykite Settings aplikaciją, paspauskite ant Notifications, tada ant Mail ir VIPs

Kaip Apple Watch įjungti pranešimus apie VIP atsiųstus laiškus

Jei visokių nesvarbių laiškų skimbčiojimus „iPad“ ar „iPhone“ dar galima pakęsti, tai be perstojo ant riešo vibruojantis ir garsus skleidžiantis laikrodis, kai jūsų pašto dėžutę pasiekia el.pašto laiškas gali išvaryti iš proto.

Aš kasdien gaunu po kelis šimtus laiškų ir tik koks 7–10 proc. jų yra svarbūs. Nesakau, kad visi kiti yra šiukšlės, tačiau likusioji dalis gali palaukti kelias valandas.

Todėl laikrodyje, ypač jei kasdien jus užgriūna laiškų lavina, rekomenduočiau atjungti pranešimus apie visus laiškus ir palikti tik tuos, kurie gaunami iš VIP grupės narių.

  1. Atidarykite Watch aplikaciją
  2. Aplikacijų sąraše paspauskite ant Mail
  3. Išjunkite visų el.pašto dėžučių pranešimus ir palikite įjungtą tik VIPs.
Pranešimų apie gautus laiškus tik iš VIP grupės narių nustatymas Apple Watch
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų