Kaip sužinoti kurios kartos yra Apple Watch ir koks jo serijinis numeris

Jei reikia sužinoti koks yra „Apple Watch“ serijinis numeris, kokios kartos yra išmanus „Apple“ laikrodis ir ką reiškia 50M ant SERIES 2 ir SERIES 3 „Apple“ laikrodžių

Jei norite sužinoti koks išmanaus „Apple“ laikrodžio, kurį dėvite ar planuojate įsigyti, serijinis numeris ar kokios kartos tai „Apple Watch“ — šią informaciją galima rasti pačiame laikrodyje ir „iPhone“ su kuriuo laikrodis susietas „Apple Watch“ aplikacijoje.

Kaip sužinoti serijinį Apple Watch numerį

Laikrodyje

  1. Atidarykite Settings aplikaciją „Apple Watch“ laikrodyje.
  2. Palieskite General.
  3. Palieskite About ir paslinkite vaizdą ekrane taip, kad matytumėte jo apačioje esančią informaciją.
  4. Prie užrašo Serial Number rasite įrenginio serijinį numerį.
Kaip sužinoti Apple Watch serijinį numerį iOS Watch aplikacijoje

iPhone

  1. Atidarykite Watch aplikaciją „iPhone“
  2. Palieskite General.
  3. Palieskite About
  4. Raskite užrašą Serial Number — prie jo bus nurodytas su telefonus susieto „Apple Watch“ serijinis numeris.
Kaip sužinoti Apple Watch serijinį numerį iOS Watch aplikacijoje

Kaip sužinoti kokios kartos yra Apple Watch

Sužinoti kokios kartos yra „Apple Watch“ yra dar paprasčiau nei sužinoti jo serijinį numerį. „Apple Watch“ karta yra nurodoma nugarinėje laikrodžio dalyke (toje, kuri jį užsidėjus liečiasi prie rankos). Be informacijos apie „Apple Watch“ kartą („Apple“ kartą įvardina kaip SERIES, pavyzdžiui SERIES 3), nugarinėje laikrodžio dalyje taip pat nurodoma ir iš kokios medžiagos padarytas laikrodžio korpusas, jutiklių skyrius, spalva bei kita susijusi informacija (tokia kaip GPS palaikymas, atsparumas vandeniui[1] ir panašiai).

42mm Apple Watch SERIS 3 Nike+ nugarėlė ir jutikliai

  1. Kai kurie žmonės, ant laikrodžio (nebūtinai „Apple Watch“) pamatę, atsparumo vandeniui žymę, pavyzdžiui WR–50M, mano jog 50M nurodo, kad su tokiu laikrodžiu galima nerti į penkiasdešimties metrų gylį. Tačiau, tai yra klaidingas manymas. 50M žymėjimas reiškia, kad su tokiu laikrodžiu: galima (bet nepatartina) maudytis, plaukioti su plaustu, žvejoti, atlikti kitus darbus, kur yra sąlytis su vandeniu. Dėvint tokį laikrodį: nardyti, šliuožti vandens slidėmis ar užsiimti kita veikla kur gali būti laikrodžio sąlytis su greitai judančia vandens stove - negalima. Taip pat reikėtų atminti, kad įrenginio atsparumas vandeniui su laiku mažėja. Nėra galimybės patikrinti „Apple Watch“ atsparumo vandeniui. Žemiau keli „Apple“ nurodomi faktoriai mažinantys „Apple Watch“ atsparumą vandeniui:

    • Staigus „Apple Watch“ sąlytis su kietais paviršiais, pavyzdžiui jį numetant.
    • Muiluotas vanduo, pavyzdžiui prausiantis duše.
    • Kvepalai, tirpikliai, dezinfekcinės priemonės, rūgštys ar rūgštus maistas, priemonės nuo vabzdžių, losjonai, apsaugos nuo saulės priemonės, aliejai ir plaukų dažai.
    • „Apple Watch“ dėvėjimas saunoje ar garų prisotintoje aplinkoje.
    • „Apple Watch“ patekimas į stiprios ar greitai judančio vandens srovę (pavyzdžiui važinėjant vandens slidėmis ar vandens motociklais). ↩
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Yra dar vienas būdas sužinoti serijinį numerį, net neprijungus laikrodžio prie iPhone.
    Reikia nuimti laikrodžio apyrankę, ir laikrodžio korpuso likusiuose grioveliuose yra užrašytas serijinis numeris, laikrodžio modelis.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų