„Apple“ atnaujino „Boot Camp“ audio tvarkykles

„Apple“ išleido „Boot Camp“ audio tvarkyklių atnaujinimą, kuris panaikina garsių pokšėjimų iš naujų „MacBook Pro“ garsiakalbių priežastį.

„Apple“ išleido „Boot Camp“ tvarkyklių atnaujinimą, kuris „Windows“ operacinę sistemą naudojantiems naujuose „MacBook Pro“ kompiuteriuose panaikiną klaidą, dėl kurios kai kurie šių kompiuterių naudotojai „Windows“ aplinkoje paleistoje per „Boot Camp“ girdėdavo garsius pokšėjimus, kurie be to, kad erzindavo dar galėjo ir sugadinti kompiuterio garsiakalbius.

Jei turite naują „MacBook Pro“ kompiuterį ir „BootCamp“ jame įdiegėte po lapkričio 23 – greičiausiai jau naudojate naują audio tvarkyklių versiją.

Jei naujame „MacBook Pro“ kompiuteryje „Boot Camp“ įdiegtas iki lapkričio 23 dienos – turėtumėte atnaujinti tvarkykles per „Apple“ programinės įrangos atnaujinimo aplikaciją „Windows“ aplinkoje „Apple Software Update“.

„Mac“ kompiuteriuose, kuriuose nėra įdiegtos „Boot Camp“ - šios problemos neturi. Ši problema neliečia ir tų naujų „MacBook Pro“ naudotojų, kurie savo kompiuteriuose „Windows“ naudoja per „Parallels“.

Kai kurie naujų „MacBook Pro“ naudotojų teigia, kad tie pokšėjimai sugadino jų kompiuterių garsiakalbius. Jei esate vienas tų patyrusių tokį nemalonuką, matyt, suprantate, kad šis atnaujinimas nepataiso garsiakalbių jei šie jau yra to pokšėjimo ar kitų priežasčių sugadinti. Dėl „Boot Camp“ audio tvarkyklių klaidos atsiradusio pokšėjimo sugadintų kompiuterio garsiakalbių remonto reikėtų kreiptis į autorizuotą „Apple“ servisą.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų