„Windows“ tvarkyklių klaida gali sugadinti naujų „MacBook Pro“ garsiakalbius

Kai kurie naujų „MacBook Pro“ kompiuterių naudotojai, kurie priversti naudoti „Windows“ operacinę sistemą per „Boot Camp“, periodiškai girdi garsius pokšėjimus sklindančius iš kompiuterio garsiakalbių.

„Apple“ išleido šiai problemai spręsti skirtą, „Boot Camp“ audio tvarkyklių atnaujinimą.

Kai kurie naujų „MacBook Pro“ vartotojai savo kompiuteriuose per „Boot Camp“ įkrovę „Windows“ operacinę sistemą skundžiasi, kad iš kompiuterio garsiakalbių periodiškai pasigirsta garsus pokštelėjimas. Tie, kas naujuose „MacBook Pro“ „Windows“ naudoja per „Parallels“, šio pokšėjimo nepastebėjo, taip pat kaip ir tie, kas savo naujuose „Mac’uose“ naudoja tik „MacOS“ operacinę sistemą.

Panašu, kad šių pokšėjimų priežastis pasenusi „Windows“ audio tvarkyklė „Boot Camp“.

Kai kurie naujų „MacBook Pro“ naudotojai praneša, kad po kurio laiko šie pokšėjimai sugadina garsiakalbius. Vieni vartotojai, kurie teigia jog jų kompiuterių garsiakalbiai sugadinti, sako, kad garsiakalbiai groja skirtingu garsu, o kiti teigia, kad padidinus garsą daugiau nei 50% girdimi garso iškraipymai nepriklausomai nuo to kokia operacinė sistema tuo metu naudojama.

Ši problema nėra susijusi su kokiu nors konkrečiu nauju „MacBook Pro“ modeliu, nes apie ją praneša skirtingų modelių ir konfigūracijų naujų „MacBook Pro“ naudotojai.

Problemos sprendimas

Vienas iš galimų, laikinų, šios problemos būdų naujų „MacBook Pro“ naudojantiems „Windows“ operacinę sistemą įkeltą per „Boot Camp“ yra į ausinių lizdą įstatyti ausines - tai blokuos garso padavimą į garsiakalbius ir atitinkamai neleis jiems būti sugadintais.

Kitas būdas leidžiantis išspręsti problemą yra „Realtek HD Audio Driver“ tvarkyklės 6.0.1.7989 versijos išleistos lapkričio 15 dieną įdiegimas. Nors ši tvarkyklės versija nėra patvirtinta „Apple“, tačiau panašu, kad ji problemą išsprendžia.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų