Kaip „iOS 10“ leisti skambučius ir žinutes iš tam tikrų asmenų kai aktyvus „Do Not Disturb“ režimas

„Apple“ patobulino skambučių ir žinučių gavimo, esant aktyviam „Do Not Disturb“ režimui, funkciją.

Nors jau kuris laikas yra galimybė leisti prisiskambinti tam tikriems žmonėms, kai „iPhone“ aktyvuotas „Do Not Disturb“ režimas, tačiau norint juo naudotis reikia tuos žmones apjungti į grupę arba priskirti prie „Favorites“ ir tai galioja tik telefono skambučiams.

„Apple“ patyliukais „iOS 10“ įdiegė patobulinimą, kuris leidžia nurodyti atskirus žmones, kurie gali apeiti „Do Not Disturb“ režimo užkardas ir tai galioja tiek skambučiams, tiek ir tekstinėms žinutėms. Tiesa šią funkciją „Apple“ nukišo giliai kontaktų informacijoje. Norėdami, kad tam tikras žmogus galėtų Jums prisiskambinti ar telefonas garsu informuotų apie jo atsiųstą tekstinę žinutę:

  1. „iPhone“ atidarykite Contacts aplikaciją
  2. Raskite kontakto, kuriam norite suteikti privilegiją prisiskambinti Jums ar atsiųsti žinutę apie kurią būtumėte informuoti garsu net ir „Do Not Disturb“ režimo aktyvumo metu, įrašą
  3. Paspauskite ant ekrano viršuje esančio Edit mygtuko
  4. Priklausomai nuo to ar esant aktyviam „Do Not Disturb“ režimui tam žmogui norite leisti prisiskambinti ar gauti garsinę informaciją apie jo atsiųstą tekstinę žinutę - paspauskite ant Ringtone arba Text Tone.
  5. Įjunkite prie Emergency Bypass esantį jungiklį  Kaip „iOS 10“ leisti pasirinktiems asmenims prisiskambinti arba atsiųsti tekstinę žinutę net tada kai įjungtas Kaip leisti skambučius ir žinutes iš tam tikrų asmenų kaiaktyvuotas „Do Not Disturb“ režimas
  6. Paspauskite Done ekrano viršuje
Atminkite, „Do Not Disturb“ režimo ignoravimą kontaktui, kiekvienai iš šių galimybių (prisiskambinimo ir/ar tekstinės žinutės), reikia įjungti atskirai paspaudžiant ant „Ringtone“ arba „Text Tone“ atitinkamai.

Viskas, dabar tas žmogus galės jums prisiskambinti ir/arba būsite informuoti apie jo atsiųstą tekstinę žinutę net ir „Do Not Disturb“ aktyvumo laikotarpiu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų