Kaip pasidalinti savo buvimo vieta „Messages“ aplikacijos pagalba

Dalinimasis savo buvimo vieta, „iPhone“

Kartais, būnant ne visiems pažįstamoje vietoje yra patogu pasidalinti savo buvimo vieta ir tą padaryti paprasta „Messages“ aplikacijos pagalba.

Neretai, vietoje to, kad aiškinti ką matote aplinkui ar bėgioti pirmyn atgal gatve ieškant jos pavadinimo, kur pas paprasčiau yra tiesiog pasidalinti savo buvimo vieta. „iOS“ ko gero paprasčiausias būdas tai padaryti yra „Messages“ aplikacija.

Norint pasidalinti savo buvimo vieta:

  • Atidarykite “Messages“ aplikaciją savo telefone, kuriame įdiegta „iOS 8“ ar naujesnė „Apple“ mobiliems įrenginiams skirtos operacinės sistemos versija.
  • „Messages“ aplikacijoje nurodykite asmenį ar jų grupę su kuriais norite pasidalinti savo buvimo vieta.
  • Paspaudę ant ekrano viršuje esančio „Details“ mygtuko, pasirinkite „Share My Location“
  • Norėdami pasidalinti savo geolokaciniais duomenimis galite rinktis iš trijų variantų: „Share for One Hour“ – žmonėms, kuriuos nurodėte „Messages“ aplikacijos „To“ lauke, Jūsų buvimo vieta bus matoma vieną valandą, „Share Until End of Day“ – Jūsų buvimo vieta bus matoma iki dienos pabaigos) arba „Share Indefinitely“ – Jūsų buvimo vietą, „Messages“ aplikacijos „To“ laukelyje nurodyti asmenys galės matyti neribotą laiką, iki nurodysite, kad daugiau savo buvimo vietos su jais bendrinti nenorite. Jei savo buvimo vietą jau bendrinate su žmogumi ar jų grupe – laiko parinkčių nematysite.

Jei nutartumėte dalinimąsi savo geolokaciniais duomenimis nutraukti anksčiau, nei nurodėte – atidarykite anksčiau išsiųstą žinutę su Jūsų buvimo vieta ir paspaudę ant „Details“ iš sąrašo pasirinkite „Stop Sharing My Location“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų