„MagSafe“ patogumas ir saugumas USB-C jungtį turintiems įrenginiams

Tema: MacBook
„Griffin“ gamybos „BreakSafe Magnetic USB-C Power Cable“ leidžiantis pajungti „MagSafe“ įkroviklį prie USB-C tipo jungties.

Kompanija „Griffin“ sukūrė perėjimą leidžiantį prie USB-C jungties pajungti magnetines „MagSafe“ jungtis turinčius įkroviklius ir mėgautis jų suteikiamu saugumu.

Preparatus prie „MagSafe“ jungčių sunku nuo jų atprasti ir susitaikyti su tuo, kad tenka grabalioti norint pataikyti įkrovimo laidą į kompiuterio lizdą ar visą laiką einant pro šalį galvoti, jog užkliudžius įkrovimo laidą kompiuteris pokštels ant žemės, greičiausiai, su ne pačiomis maloniausiomis pasekmėmis.

Kompanija „Griffin“ sukūrė nediduką, vos 12mm ilgio perėjimą leidžianti prie USB-C jungtį turinčių įrenginių, pavyzdžiui MacBook 2015 pajungti gerokai patogesnes ir saugesnes „MagSafe“ jungtis turinčius „Apple“ įkroviklius.

„Apple MacBook“ kompiuteriai turi vienintelę jungtį, kurios pagalba prie kompiuterio pajungiamo tiek išoriniai įrenginiai, tiek ir pats kompiuteris įkraunamas. Tokį „Apple“ sprendimą, greičiausiai, nulėmė noras įrenginį padaryti kiek įmanoma lengvesnį ir plonesnį. Daugelis vartotojų prie kompiuterio jokių išorinių įrenginių nejungia ir toks sprendimas juos pilnai tenkina, tačiau kitiems tenka ieškoti papildomų sprendimų norint prie „MacBook“ pajungti papildomus įrenginius.

Grįžtant prie „Griffin“ gaminio – tai naudojant „BreakSafe Magnetic USB-C“ antgalį nėra galimybės prie kompiuterio pajungti papildomų įrenginių ar perduoti duomenų bei video ir čia jau kiekvienam spręsti ar naudoti saugią „MagSafe“ jungtį ar perduoti duomenis. Tai ypač gali patikti tiems, kas jau anksčiau turėjo MacBook kompiuterius ir yra pratę prie „MagSafe“ jungties bei jos teikiamų privalumų. 43,95 USD kainuojantis laidas (prie kainos dar reikėtų pridėti 9 € jei norite jį gauti per 7–9 darbo dienas arba 19 €, jei per 3–4 darbo dienas) praleidžia 3A prie 20 V ir 60W elektros srovę. Jis yra suderinamas su bet kokiais USB-C tipo jungtį turinčiais įrenginiais. Laido ilgi yra 1,8m.

Užsisakyti „Griffin“ kompanijos „BreakSafe Magnetic USB-C Power Cable“ galite kompanijos svetainėje. Svetainė veikia kiek keistai ir panašu, kad nežiūrint to, kad kompanija siunčia prekes į Lietuvą, ji permeta į tarptautinę svetainės versiją, kurioje šio produkto dar nėra ir rodoma klaida – norint šito išvengti, paspauskite ant svetainės dešinėje pusėje, viršuje esančios Lietuvos (ar kitos šalies) vėliavos ir iš sąrašo pasirinkite „United States“.

„BreakSafe Magnetic USB-C Power Cable“
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų