„Apple“ atnaujino „iMovie“ aplikaciją skirtą „Mac“

„Apple“ išleido „iMovie 10.1.2“ versiją papildydama aplikaciją nedidelėmis, bet naudingomis funkcijomis, tame tarpe ir tomis, kurių buvo pageidaujama nuo pat aplikacijos pasirodymo.

„Apple“ išleido atnaujintą „iMovie“ skirtos „Mac OS X“ versiją 10.1.2. Šioje versijoje paprasčiau aptikti „New Project“ mygtuką projektų naršyklėje. Kompanija taip pat žada, kad pats projektų kūrimo procesas atnaujintoje versijoje yra greitesnis ir leidžia vartotojams pereiti prie redagavimo vienu paspaudimu. Kompanija priderindama aplikacijos vaizdą prie jos versijos skirtos „iOS“ - padidino mažų vaizdų „thumbnails“ dydį.

Naujoje „iMovie“ versijoje paspaudus ant video fragmento pažymės jį visą, o ne tik tam tikrą atkarpą, kaip buvo iki pasirodant šiai versijai. Norintiems pažymėti tik tam tikrą video atkarpą, „Apple“ numatė specialų klavišą R kurį reikia laikyti nuspaudus kai pelės žymekliu braukiama per video juostą (timeline).

Aplikacijoje taip pat įdiegtas video skiriamosios gebos palaikymas atitinkantis „iPad Pro“ (1600x1200) ir „Apple TV“ (1920x1080).

Tradiciškai kompanija išleisdama naują aplikacijos versiją patobulino jos veikimo stabilumą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų