Laukiantiems mažesnio iPhone blogos žinios - iPhone 6s bus dar didesnis

Tema: iPhone
iPhone 6s bus didesnis

Daug iPhone vartotojų viliasi, kad gal Apple susimylės ir išleis mažesnį, 4 colių iPhone. Panašu, kad jų viltims nėra lemta išsipildyti, nes iPhone 6s bus dar didesnis.

Jau kuris laikas sklandė gandai, kurių pradininkas KGI Securities analitikas Ming-Chi Kuo, teigęs, kad sekantys iPhone bus beveik 0,15mm aukštesni, platesni ir storesni. Neseniai internete pasirodžiusios nuotraukos leidžia manyti, kad Kuo eilinį kartą buvo teisus.

Iš internete pasirodžiusių, neva iPhone 6s korpusų išmatavimų, gali daryti prielaidą, kad naujųjų iPhone 6s telefonų aukštis bus 138,19 mm (iPhone 6 aukštis 138,1 mm), plotis 67,68 mm (iPhone 6 - 67,0 mm) ir storis 7,08 mm (iPhone 6 storis 6,9 mm). Procentine išraiška telefonas labiausiai sustorės - taps beveik 3% storesnis.

Dėl šio, nors ir nedidelio iPhone padidėjimo, tik-tik tinkančios iPhone 6 įmautės vargu ar tiks iPhone 6s modeliams, todėl jas naudojantiems iPhone 6 vartotojams planuojantiems pirkti iPhone 6s - teks vėl ieškoti „apdarų“ savo naujajam telefonui. Kai kurie priedų iPhone gamintojai jau skelbiasi pradėję gaminti naujiems iPhone 6s skirtus apsauginius rėmelius.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų