Apple spalio 16 renginys bus transliuojamas tiesiogiai

Tema: Apple
Apple pakvietimas į 2014 metų spalio 16 dienos renginį

Apple savo spalio 16 dienos renginį transliuos tiesiogiai per savo svetainę.

Apple savo spalio 16 dienos renginį planuoja transliuoti tiesiogiai per savo interneto svetainę ir tikėtina per Apple TV. Reikia tikėtis, kad šiai tiesioginiai transliacijai kompanija pasiruoš tinkamiau nei tai, kurioje pristatė iPhone 6 ir Apple Watch.

Apple, paprastai mėgsta užkoduoti savo pakvietimuose tam tikrą informaciją ir ką gi būtų galima perskaityti iš pakvietimo į šį renginį bei jame esantį tekstą „It’s been way too long“.

Matyt tai ne apie patį renginį, nes Apple renginys vyko visai neseniai. Mac Pro kompiuteriai taip pat nelabai atitinka „way too long“ kategorijai, iMac taip pat nėra atnaujinti per seniausiai. Štai Apple TV ir Mac mini tikrai tinka tam „per ilgai/seniai“ prie jų galima būtų priskirti ir Apple Pay, kuri JAV reikš tikrai didelę revoliuciją atsiskaitymų srityje.

Kai kurie šaltiniai teigia, kad šio renginio metu bus pristatyti ir nauji iPad Air. Reikia tikėtis, kad išgirsime OS X Yosemite paskelbimo datą, taip pat galimas dalykas bus išleista ar paskelbta iOS 8.1 pasirodymo data. Tiesa yra gandų, kad Apple taip pat gali pristatyti ir naują 27″ iMac Retina kompiuterį, kuris, jei žiūrėti į tai iš pozicijos, kad jau seniai leidžiamas, bet dar neturi Retina ekrano - taip pat galėtų tikti prie „way too long“ kategorijos. Yra manančių, kad šio renginio metu Apple pristatys vėl sugrįžtančius spalvotus Mac kompiuterius.

Jei nenorite praleisti šio renginio tiesioginės transliacijos - paspauskite ant nuorodos žemiau ir atsisiųskite .ics failą, kuris patalpins įrašą jūsų kalendoriuje apie šį Apple renginį.


Patalpinkite įrašą apie renginį savo kalendoriuje
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. paskutinė transliacija buvo jėga:)))))))) ypač tas miksavimas su kiniečių kalba:))))))))) go go apple:) idomu kuom ši karta pradžiugins, gal pamiksuos ir patrukinės su kokiais arabais pvz:))) nieko pikta, tiesiog kai kurie lepsusai ilgam atminty istringa:)))))

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų