Apple nenori netvarkingų iOS įrenginių ekranų vaizdų

Temos: Apple, iOS, macOS

Daugelis rašančių straipsnius portalams temomis susijusiomis su Apple produktais, ar programuotojai kuriantys video demonstruodami savo sukurtų aplikacijų galimybes, dėdami iOS įrenginių ekranų vaizdus nukerpa viršutinę tų vaizdų dalį, kurioje rodomas laikas, baterijos įkrovimo būklė ryšio stiprumas ir t.t.

Panašu, kad daugelis talpindami prie straipsnių iOS įrenginių ekranų vaizdus, nukerpa būklės juostą juose. Aš dažnai nukerpu, nes nemanau, kad verta reklamuoti operatorių, kiti slepia silpną ryšį ar pasėdusią iPhone bateriją.

Galėtų atrodyti, kas čia tokio, Apple visai tai nerūpi kaip kas deda ekrano vaizdus. Pasirodo, kad Apple tai rūpi ir ji rado būdą kaip tai ištaisyti OS X Yosemite ir iOS 8.

OS X Yosemite naudojant QuickTime yra nauja galimybė įrašyti iOS 8 įrenginio ekrano vaizdo video. Tokiu būdu įrašinėjant iPhone su įdiegta iOS 8 ekrano vaizdą - jo akumuliatoriaus, ryšio ir Wi-Fi stiprumo indikatoriai visada rodo 100%, o laikas yra 9:41 ryto ir visai nesvarbu, kad iš tiesų tai daroma 5 valandą ryto ir telefono baterija tėra 3%.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų