Apple išplatino 6-tą OS X 10.10 Yosemite beta versiją skirtą programuotojams

Tema: macOS

Apple išleido OS X 10.10 Yosemite beta 6 (14A329f) versiją skirtą registruotiems Apple programuotojams, tačiau su iOS 8 „išsimušė“ iš dviejų savaičių beta atnaujinimų ciklo.

Apple laikydamasi savo dviejų savaičių beta versijų atnaujinimo ciklo, šiandien išleido OS X 10.10 Yosemite 6-ą beta versiją. Apple nepateikia informacijos apie tai kas naujo šioje beta versijoje, tačiau tikėtina, kad ir šioje versijoje bus vartotojo sąsajos elementų pakeitimų.

Tačiau kalbant apie iOS 8 beta atnaujinimus, Apple išsimušė iš dviejų savaičių grafiko. Kalbama, jog to priežastis, greičiausiai ta, kad naujosios iOS 8 ir OS X Yosemite versijos „išvys pasaulį“ ne vienu ir tuo pačiu metu: iOS 8 bus paskelbta rugsėjį - kartu su iPhone 6, o OS X Yosemite Mac vartotojams teks palaukti mėnesiu ilgiau iki jie galės išbandyti „continuity“ privalumus.

Registruoti Apple programuotojai atsisiųsti ir savo Mac kompiuteriuose įdiegti šeštąją OS X Yosemite beta versiją gali per App Store aplikacijos „Updates“ skirsnį arba atsisiuntę ją iš Apple programuotojams skirtos svetainės.

Apple išleisdama OS X 10.10 Yosemite beta 6 išleido ir Xcode 6 betą, tačiau greitai po to, kai vartotojai aptiko joje klaidų ją iš dalinimo serverių išėmė. Dabar Xcode pataisyta ir Xcode 6 beta 6 atsisiųsti galite iš Apple svetainės.

Taip pat skaitykite: • Kas naujo OS X 10.10 Yosemite beta 6

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų