Jei norite truputį patingėti, o griežtas bosas žiūri per petį

Jei kurią nors savaitės dieną, pvz. pirmadienį jaučiate, kad savaitė prasidėjo per anksti, ar penktadienį jaučiatės išsisėmę ir norėtumėte kelias minutes darbe tiesiog nieko neveikti, bet griežtas boso žvilgsnis stebi kiekvieną jūsų judesį - yra aplikacija galinti jums padėti, kelioms minutėms pasinerti į malonų tinginio transą.

Norintiems tiesiog įkvėpti gaivų nieko neveikimo gurkšnį į pagalbą gali ateiti Mac kompiuteriams skirta aplikacija šmaikščiu pavadinimu „Corporate Avoidance“. Ši aplikacija ekrane rodys netikras aplikacijų progreso juostas, leisiančias „pateisinti“ savo nieko neveikimą, o tiesiog spoksojimą į monitorių ar dykinėjimą po biurą.

Aplikacija, su galimybe nustatyti progreso juostoje rodomą tekstą bei to veiksmo trukmę, jau turi kelis populiarių aplikacijų, tokių kaip: Final Cut Pro, ProTools, MPEG Streamclip, Adobe After Effects, Audition, Encore, Adobe Premiere Pro, Wavelab ir Maya ekranus. Jei tai nėra aplikacijos, kurią naudojate - galite padaryti savo naudojamos aplikacijos ekrano nuotrauką ir ją panaudoti „Corporate Avoidance“ aplikacijoje.

Panaudoję savo aplikacijos ekraną, gal net su konkretaus projekto turiniu, bei teisingai nustatę progreso juostos trukmę, galite drąsiai keliauti į kavinę papietauti parodę griežtam bosui, kad projekto konvertavimas ar persiuntimas truks vos ne dvi valandas ir jūs negalite nieko daugiau su kompiuteriu daryti.

Atsisiųsti aplikaciją galite iš „Corporate Avoidance“ kūrėjo svetainės.

Žinoma, ši aplikacija sukurta tik juoko dėlei ir naudos iš jos nedaug. Jei neplanuojate jos diegti, bet norite pažiūrėti kaip ji veikia:

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų