Jei iPhone iškeitėte į Android - galite negauti kai kurių žinučių

Temos: Android, iPhone

Kai kurie žmonės iškeitę iPhone į Android operacinės sistemos pagrindu veikiantį telefoną praneša, kad jie negauna jiems iš iPhone siųstų žinučių.

Apple nelabai iškalbinga apie ilgą laiką žinomą problemą, kurios pasekoje, greičiausiai ne specialiai, bet dėl techninių Apple sprendimų netobulumo, diskriminuojami Android vartotojai: jiems siųstas žinutes pristatant arba vėliau, arba jų nepristatant visai. Tokiu būdu buvę iPhone vartotojai atsiduria keistoje situacijoje ir į keistą padėtį pastato su jais žinutėmis bendraujančius žmones.

Dabar, apie tai kad šią problemą Apple žino ir ieško jos sprendimo, patvirtino vienas Apple darbuotojas, tačiau pasakė kad šios problemos sprendimo kol kas nėra.

Pirmą kartą šią problemą į viešumą iškėlė Fast Company išsiplėtojusi iki polemikos: „Apple jus baudžia už iPhone atsisakymą ir atkerta jus nuo draugų stengdamasi parodyti, kad jei norite ir toliau bendrauti su žmonėmis, kurie jums rūpi - turite naudoti Apple įrenginius“.

Su šia problema susidūrę buvę iPhone vartotojai, kurie kreipėsi į Apple paprastai būna nukreipiami į šį Apple palaikymo puslapį, tačiau jei vieniems ten išdėstyti problemos sprendimo būdai padeda, tai didesnei daliai - ne. Apple dar pasiūlo susisiekti su kontaktais, kurių žinučių negaunate ir paprašyti, kad jie ištrintų jūsų kontaktinę informaciją iš savo IPhone ir vėl ją įvestų, bet ši rekomendacija man atrodo gerokai keista, nes skambinti ar rašyti porai tūkstančių iPhone vartotojų, kurie turi jūsų telefoną savo adresų knygutėse ir prašyti juos užsiimti Apple rekomenduojama „gimnastika“ tikrai ne kiekvienas nori ar gali.

Jei planuojate iPhone iškeisti į kitą ne Apple gamybos telefoną, nepamirškite iPhone išjungti iMessage paslaugos ir ypač jei iPhone parduodate ar atiduodate.

Daugiau informacijos apie tai ką daryti jei ruošiatės parduoti savo iPhone rasite straipsnyje: Ką daryti prieš parduodant iPhone, iPad ar iPod touch arba įsigijus jį „iš rankų“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų