18 brangiausių pasaulyje aplikacijų skirtų iPhone ir iPad

Apple App Store dominuoja nemokamos ir nebrangiai kainuojančios aplikacijos, tačiau toje pat parduotuvėje galima aptikti ir nepigiai kainuojančių programuotojų triūso rezultatų.

Tokia aplikacijų įvairovė, kokia yra App Store rodo, kad šioms prekėms (aplikacijoms) yra puiki rinka plačiame industrijų spektre. Kaip ten bebūtų, tačiau neretai, tos brangiai kainuojančios, aplikacijos yra „prastai suręstos“ kitų aplikacijų kopijos arba nelabai vertos tų pinigų. Žemiaiu paminėsiu kelias iš tų „brangenybių“.

Sexy Finger Print Test HD

Ši, kitą aplikaciją mėgdžiojanti programėlė, leidžia surasti savo „seksualią antrą“ pusę. „Sexy Finger Print Test“ kūrėjai teigia, kad aplikacija gali nustatyti geriausią laiką susitikti su priešingos lyties atstovu, bet norint gauti tiksliausius rezultatus per 30 sekundžių - aplikacija reikia naudoti bent kartą per dieną.

Kaina: 89,99€

G-Map U.S. West

G-Map yra balsu valdoma „turn-by-turn “ navigacinė sistema. N ja naudotis nereikia Wi-Fi ar prisijungimo prie interneto. Aplikacija turi 3D žemėlapis ir galimybę balsu perskaityti tekstą, tačiau kai yra Apple ir Google Maps - leisti pinigus šiai aplikacijai tikrai nėra reikalo :

Kaina: 179,99€

Water Globe

Water Globe yra paprasčiausias interaktyvių žaisliukų - elektroninių „stiklo burbulų“ rinkinys, kuriuos papurčius galite tą sferoje gyvenantį pasaulį apsipilti sniegu, pakeisti gravitacijos dėsnius bei snaigių dydžius. Neįsivaizduoju, kas galėtų norėti tokios aplikacijos, o ypač už tokią kainą.

Kaina: 199,99€

TouchChat AAC with WordPower

Ši aplikacija yra skirta žmonėms turintiems sunkumų bendraujant balsu: sergantiems autizmu, Dauno sindromu, ALS, apraksija ar kitais sutrikimais slopinančiais gebėjimą kalbėti. Asmeniškai aš manau, kad tokios aplikacijos turėtų būti nemokamos.

Kaina: 269,99€

SafeSession Voice

Ši aplikacija skirta saugiems VoIP pokalbiams. Kompanija sako, kad skambučiai yra šifruojami balso šifravimo algoritmais. Abu pašnekovai turi turėti šią aplikaciją norėdami likti „užšifruoti“ kitiems.

Kaina: 269,99€

Barcelona vs Madrid

Šis žaidimas tai kova tarp dviejų konkuruojančių futbolo klubų. Nežiūrint to, kad žaidimo grafika puiki, nežinau ko reikia prisiuostyti, kad tiek už jį mokėti.

Kaina: 319,99€. Beje, šis žaidimas dabar platinamas nemokamai, spėju laikinai, tad pasinaudokite proga nemokamai įsigyti aplikaciją, kuri kainuoja daugiau nei 300€. - žaidimas vėl tapo mokamas

Mobile Cam Viewer

Tai vaizdui iš Web kamerų realiame laike gauti skirta aplikacija palaikantį keletą skirtingų „Webcam’ų“ modelių. Šios aplikacijos pagalba, keli žmonės, gali kontroliuoti kameras bei vienu metu matyti jų perduodamą vaizdą.

Kaina: 319,99€

Tap Menu

Tai aplikacija skirta restoranams, kavinėms ar viešbučiams pageidaujantiems savo meniu knygos informaciją padaryti prieinamą elektroniniu būdu.

Kaina: 359,99€

iDIA - Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal

Tai veterinarams į pagalbą ateiti skirta aplikacija.

Kaina: 359,99€

The Alchemist SMS

Tai nėra aplikacija skirta kokiu nors paslaptingu būdu siųsti trumpąsias žinutes. Šios aplikacijos pagalba galima sužinoti kaip sutaupyti naikinant metalus. Reikia paminėti, kad šiuo metu aplikacija parduodama pigiau. Anksčiau ji kainavo 899,99€.

Kaina: 359,99€

DDS GP Yes!

Ši aplikacija skirta stomatologams suteikia gydytojui galimybę parodyti pacientui jo dantų gydymo planą gražios prezentacijos pagalba. Reikės savo stomatologo paprašyti, kad man padarytų pristatymą…

Kaina: 449,99€

BarMax CA

Tai buvusių Harwad’o universiteto mokyklos teisininkų sukurta aplikacija turinti 50 valandų audio paskaitų skaitomų Harward’o universiteto profesorių. Ši aplikacija skirta teisininkams norintiems įveikti „Kalifornijos teisiamųjų suole“ sėdinčiųjų testą.

Kaina: 899,99€

Alpha-Trader

Jei esate profesionalus investuotojas, ši aplikacija leis jums realiame laike sužinoti akcijų kainas, gauti pranešimus apie kursų pasikeitimus, įvertinti savo investicinio portfelio rizikos laipsnį, vertės santykį, matyti grafikus ir t.t.

Kaina: 899,99€

MobiGage NDI

Aplikacija skirta pagamintų detalių ar iš jų surinktų konstrukcijų inspektavimui su galimybe kurti, keiti ir vykdyti išmatavimų planus.

Kaina: 899,99€

Agro

Ši aplikacija skirta agronomams atpalaiduojanti juos nuo galvos skausmo pildant begalę popierių ir padedanti suvesti inspektavimo duomenis, sekti chemikalus, pasėlius ir pesticidus. Atrodo gana nepigus „aspirinas“ agronomams ypač turint omenyje, kad tą patį galima padaryti nemokamai elektroninių lentelių pagalba .

Kaina: 899,99€

QSFFStats

Aplikacija skirta sekti Amerikietiško futbolo lygos rezultatus bei braižyti taktines schemas. Atrodo ši aplikacija tai pats brangiausias būdas tai padaryti.

Kaina: 899,99€

CyberTuner

Tai pianinų ir fortepijonų derintojams skirtas įrenginys. Aplikacijos kūrėjai teigia, kad tai pats tiksliausias ir paprastas naudti įrankis. Panašu, kad taip ir yra, nes 51 šią aplikaciją įvertinęs jos vartotojas, CyberTuner įvertino 5-omis žvaigždutėmis.

Kaina: 899,99€

VIP Black

Ši aplikacija dar žinoma kaip „Milijonierių aplikacija“. Ją įsigiję vartotojai, iš kompanijos partnerių, gauna liuksusinį VIP aptarnavimą. Norėdami būti priimti į klubą prieš įsigydami aplikaciją įsitikinkite, kad jūsų turtas yra vertas bent 1 mln. JAV$.

Kaina: 899,99€

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas, didelę savo laisvalaikio dalį skiriantis straipsnių „Mac Arena“ rašymui.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų