JAV kareivis teigia, kad iPhone išgelbėjo jam gyvybę

Tema: iPhone

KSL praneša, kad „iPhone“ išgelbėjo gyvybę JAV kariuomenės seržantui Afganistane, kai savižudžio susprogdintos bombos skeveldra įstrigo jo „iPhone“.

„Seržantas Shaun Frank išgyveno šalia jo, už kelių metrų, įvykusį sprogimą. Dalinai jį išgelbėjo iPhone sustabdęs Frank skirtą skeveldrą“.

Turint omenyje, kad tuo metu kai įvyko sprogimas „iPhone“ buvo kelnių kišenėje, pasakymas „išgelbėjo gyvybę“ tikriausiai per daug sureikšmintas, tačiau be jokios abejonės „iPhone“ apsaugojo seržantą nuo bjauraus ir skausmingo sužeidimo.

iPhone buvo sugadintas sprogimo ir „Apple“ pažadėjo telefoną pakeisti, tačiau jie pradžioje nori gauti sugadintą aparatą, tačiau Frank’as nuspredė iPhone pasilikti atsiminimui, bet kariūno sesuo Alisha Lantz „beldžia“ „Apple“ duris reikalaudama, kad ši jam duotų naują iPhone (keisti tie žmonės).

„Kadangi senasis „iPhone“ jam reiškia labai daug, jis nusprendė jį pasilikti“, - aiškina Lantz.
Praėjo mėnesiai, o Frank visą tą laiką Afganistane be telefono. Jo šeima gyvenanti Jutoje (Utah) daro viską, kad jis gautų naują. „Jam reikalingas naujas „iPhone“. „Apple“, prašau duokite jam naują „iPhone“, - sako Lantz. „Aš taip juo didžiuojuosi. Jis mano didvyris…“

Apple šio įvykio nekomentuoja.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų