iPhone 5s greitai bus 1 iš 5 aktyvių iPhone

iPhone5s ir iPhone5c

Remiantis paskutiniais Mixpanel duomenimis, Apple iPhone 5s greitai pasieks 20% visų aktyvių iPhone ribą ir greitai aplenks iPhone 4S. iPhone 5c tuo tarpu sudaro tik 6% visų iPhone.

Mixpanel statistiniai duomenys rodo, kad iki kovo 3 dienos iPhone 5s sudarė 19,31% visų aktyvių iPhone ir šio naujo Apple iPhone modelio kreivė aktyviai stiebiasi į viršų ir greitai gali susikirsti su iPhone 4S kreiva.

Paskutiniai statistiniai duomenys rodo, kad pats populiariausias iš aktyvių iPhone yra iPhone 5 užimantis 32,65% aktyvių iPhone dalies. Po iPhone 5 eina iPhone 4S užimantis 23,94%. Trijų metų senumo iPhone 4 užimama dalis sudaro 16,43%, o naujųjų spalvotųjų iPhone 5c tik 6,34%.

Priešingai nei anksčiau, kai palikdavo senesnį modelį kaip pigesnę iPhone alternatyvą, 2013 metais Apple išleido du naujus modelius iPhone 5s ir iPhone 5c, o prieš tai buvusio iPhone 5 iš prekybos išėmė, o kaip pigesnę alternatyvą paliko senesnį iPhone 4S.

Mixpanel grafike esanti iPhone 5s kreivė į viršų stiebiasi sparčiausiai, nuo metų pradžios pakildama maždaug po 0,5% per savaitę. iPhone 5c kreivė taip pat kyla tačiau ne taip energingai kaip jo metalinio brolio. Senesnių iPhone 5, iPhone 4S ir iPhone 4 telefonų kreivės leidžiasi žemyn beveik proporcionaliai naujesnių modelių kilimui.

Aktyvių iPhone modelių pasiskirstymas 2014-03-07. Duomenys: Mixpanel
Duomenys: Mixpanel

Taip pat skaitykite: • Kiek 16GB iPhone 5s kainuoja skirtingose pasaulio šalyse Geriausių pasaulyje išmaniųjų telefonų TOP’as (2014 kovas) Interaktyvus iPhone 5S kainų pasaulyje žemėlapis Kiek Terminatoriui būtų kainavęs iPhone? Buvę Android vartotojai dažniau renkasi iPhone 5c

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų