Fortune paskelbė 2014 metų pasaulio lyderių 50-tuką

Temos: Apple, Statistika

Žurnalas Fortune paskelbė sąrašą 50-ties žmonių, kurie jų manymu 2014 metais yra verti geriausių pasaulio lyderių vardo.

Tim Cook. Nuotrauka: Fortune/Getty
Nuotrauka: Fortune/Getty

Fortune paskelbtame „World’s 50 Greatest Leaders“ sąraše, kuriame pirmą vietą Fortune žurnalistai ir kiti pasaulio lyderiavimo ekspertai atidavė katalikų bažnyčios vadui, popiežiui Francis, Apple vadas Tim Cook užima 33 vietą.

Fortune Cook’ą pagerbė už naujus produktus bei jo sprendimą buvusią Burberry vadę Angela Ahrendt paskirti vadovauti Apple mažmenai. Tim Cook atsiradimas 50-tuke kelia šiokią tokią nuostabą, nes žurnalas pusantrų metų „tarkavo“ Apple ir jos vadą dėl inovacijų nebuvimo ir garsiai „lojo“, kad „Apple be Steve Jobs nebėra inovatyvi kompanija“.

Taip pat keistokai atrodo ir Bill Gates nebuvimas sąraše, nes Bill ir Melinda Gates dueto vadovaujamo labdaringas fondo veikla fenomenali. Sąraše aštuntą vietą, dėl savo veiklos su (RED), užima Bono, kurio vardą besidomintys Apple gana dažnai girdi, kai kalbama apie Apple ir jos labdaringą veiklą kovojant su Aids.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų