Dvimetis sūnus FaceTime pagalba išgelbėjo mamą

Temos: iPhone, Naujienos

Kai Laura Toone bandė išskirti savo besipešančius šunis, įniršęs vienas augintinių beveik nukando jai pirštą.

Prarasdama daug kraujo ir jausdama, kad tuojau praras sąmonę ji norėjo išsikviesti pagalbą surinkdama 911, tačiau neturėjo jėgų.

Laimė į pagalbą jai atskubėjo jos dvimetis sūnus Bentley. Pradžioje jis atnešė rankšluostį nušluostyti motinos kraujui nuo iPhone ir po to, pasinaudojęs Apple FaceTime - vaizdo skambučių aplikacija, paskambino mamos draugei, kuri išgirdusi Bentley mamos šauksmą tuojau pat sumojo, kad įvyko nelaimė ir iškvietė pagalbą.

Dvimetis Bentley nežinojo kaip paskambinti pagalbos telefonu 911, tačiau puikiai buvo susipažinęs su „FaceTime“, nes dažnai skambinėdavo mamos draugėms. Kai kurios jų, tame tarpe ir Connie Guerrero, kuriai lemtingu momentu ir paskambino jaunasis gelbėtojas. Dėl tokių Bentlay skambučių, ji net buvo įpratusios neatsiliepti į FaceTime skambučius iš Laura Toone telefono.

„Kažkas viduje man sakė, kad į šį skambutį turiu atsiliepti“, - CNN pasakojo Connie Guerrero, Bentley mamos draugė, kuriai jaunasis išdaigininkas šį kartą skambino iš ties labai rimu reikalu. Manau po tokio Bentley poelgio, jam bus atleista už visus išdaigėliškus „FaceTime “skambučius.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų