Apple nustos gaminti 13" ne-Retina MacBook Pro kompiuterius [Gandai]

Ganėtinai patikimas šaltinis, nes dauguma jos skelbtų gandų pasitvirtina, DigiTimes praneša, kad jų žiniomis Apple nustos 13" MacBook Pro, kuriuose naudojamas ne Retina ekranas gamybą.

Paskutinį kartą MacBook Pro 13“ kompiuteriai neturintys Retina ekrano buvo atnaujinti 2012 metų birželio mėnesį ir jau senokai sklando gandai, kad Apple nustos savo MacBook pro kompiuterių linijos modelių neturinčių Retina ekranų gamybą. Išleidusi naujus MacBook Pro linijos su Retina ekranais modelius spalio mėnesį, Apple sumažino savo žemiausios klasės 13” MacBook Pro modelių kainas sulygindama jas su tomis, kokiomis yra įkainoti tokie patys, tačiau neturintys Retina ekranų kompiuteriai.

2013 metais Apple nustojo gaminti 15“ MacBook Pro kompiuterius paprastais ne-Retina ekranais, o „2014 metais nustos gaminti ir 13” kompiuterius turinčius žemesnės skiriamosios gebos ekranus“, - rašo DigiTimes.

Su MacBook Pro klasės kompiuteriais yra ir daugiau susijusių gandų. Ming-Chi Kuo iš KGI Securities praneša, kad visa MacBook linija turėtų „suplonėti“ ir tapti panašesnė į MacBook Air. Kuo taip pat mano, kad nauji MacBook kompiuteriai bus leidžiami su Intel, o ne ARM procesoriais. Kuo taip pat mano, kad Apple gali pristatyti naujus 12" MacBook kompiuterių modelius.

Internete taip pat sklando gandai, kad Apple gali apskritai atsisakyti MacBook Pro linijos, nes nėra prasmės turėti ir MacBook Pro ir MacBook Air ypač, kai pirmoji savo išoriniais parametrais vejasi antrąją.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų