iCloud Tabs Mac meniu juostoje

iCloud Tabs išties labai patogi funkcija, tačiau tie kas pagrindine naršykle Mac kompiuteriuose pasirinko Chrome ar Firefox, o iPad ar iPhone naršo naudodami Safari, iš Cloud Tabs nėra daug naudos.

Cloud Tabs tai atidarytų iOS įrenginio ar Mac kompiuterio Safari naršyklėje interneto svetainių sąrašas. Pavyzdžiui jei naršėte savo iPhone ir vėliau norite tą straipsnį baigti skaityti Mac’e - tereikia paspausti ant debesiuko piktogramos Safari naršyklėje ir pamatysite visų svetainių, kurios yra atidarytos jūsų kitų Mac kompiuterių ar iOS įrenginių Safari naršyklėse. Bet čia jei visur naudojate Safari.

Jei Mac kompiuteryje naudojate kitą naršyklę, į pagalbą jums gali ateiti aplikacija Cloudy Tabs, kuri „apsigyvena“ jūsų Mac kompiuterio meniu juostoje ir atlieka visiškai tą pačią rolę, kaip ir Safari Cloud Tabs.

Jei Mac’e kaip pagrindinę naršyklę esate pasirinkę Chrome ar Firefox arba jas naudojate dažnai ir manote, kad ši funkcija būtų jums patogi - nemokamą Cloudy Tabs aplikaciją galite atsisųsti iš GitGub saugyklos. Aplikacijos nėra Mac App Store, nes ji nuskaito kompiuteryje išsaugotus iCloud Tabs failus.

Aplikaciją įdiegti labai paptasta:

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų