onONE Perfect Effects 8 Premium Edition nemokamai

Jei fotografuojate ir redaguojate nuotraukas, greičiausiai esate girdėję apie onONE kompanijos sukurtų puikių efektų rinkinį „Perfect Effects“ ir dabar jį atsisiųsti galite nemokamai – „už ačiū“ arba už tai, kad skaitote Mac Areną.

Šio pasiūlymo galiojimo laikas baigėsi.

Mac Arena skaitytojų tarpe yra nemažai fotografuojančių žmonių, o ir aš pats prijaučiu fotografijai, todėl nutariau, kad šis gerų onONE kompanijos efektų rinkinys „Perfect Effects 8 Premium Edition“ bus daug kam naudingas…

Pasiūlymas nemokamai atsisiųsti ir legaliai dviejuose kompiuteriuose įdiegti „Perfect Effects 8 Premium Edition“ galioja ribotą laiką todėl, jei redaguojate nuotraukas pasinaudokite proga šį profesionalų naudojamą fotofiltrų rinkinį atsisiųsti nemokamai. Įprastinė šio efektų rinkinio kaina 99,95 JAV$.

Nemokamą „Perfect Effects 8 Premium Edition“ atsisiųsti galite paspaudę ant šio teksto ir svetainėje užpildę informaciją.

Licencija galioja „Perfect Effects 8 Premium Edition“ įdiegimui dviejuose kompiuteriuose. Aplikaciją galima paleisti kaip atskirtai taip ir naudoti kartu su ja įdiegiamus Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom bei Aperture aplikacijų įskiepius.

Aplikacijai įdiegti reikalingas kompiuteris su 8GB RAM ir 64-bitų operacine sistema Mac OS X 10.7 ar naujesne arba Windows 7 ar naujesne.

Naudokite legalias aplikacijas ir ačiū, kad skaitote Mac Areną.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Seniau budavo geresnes versijos, kaip visados tokios programos puciasi kaip burbulas ir darbas tik leteja.
    Esu bandes visa paketa, nepatiko labai letai dirba. Turbut niekas nebeperka kad uz dyka dalina. Na kaip sakoma dovanotam arkliui i dantis neziurima :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų