Teksto iš naujos eilutės rašymas OS X Messages aplikacijoje

Dažnai tai, kad gaunamos iMessage žinutės yra siunčiamos iš Mac kompiuterio, o ne iOS įrenginio galima suprasti iš to, kad kiekvienas nauja eilute prasidedantis pranešimas yra nauja žinutė. Toks ilgesnę mintį sudarančių žinučių srautas skaitomas iOS įrenginyje kartais trikdo.

Jei naudojate iOS Messages aplikaciją ir OS X Messages aplikaciją, greičiausiai pastebėjote, kad tai, kaip parašyti tekstą iš naujos eilutės Messages aplikacijoje iOS įrenginyje yra akivaizdu, tačiau tai, kaip tai padaryti OS X įrenginyje daugeliui gali būti ne taip aišku.

Norint OS X Messages aplikacijoje rašomą tekstą pradėti nauja eilute (sukurti naują paragrafą) tereikia paspausti Alt ⌥ ir Enter ⏎ klavišus. Beje, taip pradėti rašyti tekstą iš naujos eilutės galima ir kitose aplikacijose ar tarnybose, kuriose numatytas paprastas Enter ⏎ klavišo paspaudimas, kaip žinutės išsiuntimas, pvz. rašant komentarą Facebook.

Daugiau naudingų ir darbo kompiuteriu našumą pagerinančių OS X klavišų kombinacijų rasite straipsnyje: „Standartinės OS X klavišų kombinacijos“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų