2013 - geriausi metai Apple App Store istorijoje

Nors paskutiniu metu dažnai girdime, kad Android nugali iOS kai kalbama apie įrenginių pardavimus, Apple dominuoja mobiliame versle ir tai patvirtina 2013 metų rezultatai.

Šiandien Apple paskelbė, kad jos App Store vartotojai, per 2013 metus nupirko mobilių programėlių už daugiau nei 10 milijardų JAV dolerių. Vien per 2013 metų gruodį mobiliems iOS įrenginiams skirtų programėlių nupirkta daugiau kaip už 1 milijardą JAV dolerių ir 2013 metų gruodis tapo sėkmingiausiu mėnesiu Apple mobiliems įrenginiams skirtų programėlių pardavimų istorijoje.

Nuo 2008 metų, kai buvo atidaryta Apple App Store parduotuvė, kompanija programėlių kūrėjams jau sumokėjo 15 milijardų JAV dolerių.

Apple Internetinės programinės įrangos ir paslaugų viceprezidentas Eddy Cue, padėkojo visiems vartotojams prisidėjusiems prie to, kad 2013 tapo geriausiais metais Apple App Store istorijoje.

Apple App Store prekiaujama iPhone, iPad ir iPod touch aplikacijomis 155 pasaulio šalyse ir šioje parduotuvėje vien iPad skirtų aplikacijų yra daugiau nei pusė milijono.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų