Kinijoje jau keletas milijonų iš anksto užsakytų iPhone

Temos: iPhone, Naujienos

Apple vadas Tim Cook sako, kad bendradarbiavimas su China Mobile nuteikia optimistiškai ir ateityje galimi dar glaudesni ryšiai.

Kalbėdamas spaudos konferencijoje, prieš taip kaip praeitą penktadienį pirmieji iPhone modeliai pasirodė Kinijos lentynose, Cook sakė, kad iPhone pardavimai pirmojo ketvirčio metu Kinijoje pasieks rekordines aukštumas, o Apple sutartis su China Mobile dar labiau paspartins šių telefonų pardavimus šalyje.

China Mobile pirmininkas Xi Guohua sakė, kad kompanijos klientai jau yra iš anksto užsakę keletą milijonų iPhone.

„Tai tik pradžia ir mes, kad yra daug daugiau dalykų, kuriuos mūsų kompanijos gali nuveikti kartu“, - cituodamas Tim Cook rašo the Wall Street Journal

Apple bendradarbiavimas su Kinijos mobilaus ryšio operatoriumi China Mobile yra paskutinis kompanijos žingsnis stengiantis įsitvirtinti milžiniškoje Kinijos rinkoje. Iki susitarimo su China Mobile, Apple Kinijoje telefonais prekiavo per China Unicom ir China Telecom.

iPhone Kinijoje yra trokštamas telefonas, tačiau Apple iPhone kainos šioje šalyje gali būti didelė kliūtis kompanijai skinantis kelią ne tik į vartotojų širdis, bet ir į jų „rankas“, nes daugelis vartotojų renkasi pigius Android pagrindu veikiančius telefonus.

Nuo šio savaitgalio Apple iPhone pardavimų geografija išsiplėtė iki papildomų 3000 prekybos taškų. Dabar China Mobile dėka Apple prekiaus telefonais ir tuose Kinijos miestuose, kuriuose iki šiol to nedarė.

China Mobile turi 760 milijonų klientų ir šiuo metu pradeda tiekti 4G paslaugas visoje šalyje. Iki metų pabaigos šis mobilaus ryšio paslaugų tiekėjas planuoja 4G ryšį, kuris bus suderinamas su Apple standartais, teikti 340 šalies miestų.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų