70000 Eurų vertės Apple produktų vagystė „James Bond“ stiliumi

vagystės iš važiuojančių automobilių

Vakar buvo pranešta apie Apple produktų vagystę Vokietijoje įvykdytą „James Bond“, o gal nindzių stiliumi.

Rementis n-tv.de informacija vagys privažiavo prie naktį iš Olandijos į Čekiją Apple produktus gabenančio sunkvežimio iš galo ir važiuojant greitkeliu užsilipę ant savo automobilio kapoto įsilaužė į sunkvežimį ir iš jo išėmė apie 125 iPad, keturis iPad mini ir apie 30 iPhone bei dvi Apple klaviatūras. Tuo tarpu sunkvežimio vairuotojas ramiai sau važiavo toliau net neįtardamas, kad jo automobilis apiplėšinėjamas.

Automobilis buvo užrakintas spyna, kurią vagišiai nukirpo. Tai, kad nukirpta spyna 46-ų metų sunkvežimio vairuotojas pastebėjo tik ryte ir iš karto apie įvykį pranešė policijai. Vagišių pasisavintų Apple produktų bendra vertė apie 70 000 €.

Video kaip atliekamos tokio tipo vagystės galite pažiūrėti Rumunijos televizijos svetainėje patalpintoje video medžiagoje (reikalingas flash’as).

Tokio tipo vagystės niekinėmis padaro tokius įsilaužimus kai automobiliu išdaužomas Apple Store langas ir tada iš parduotuvės pavagiami Apple produktai, kaip tai buvo padaryta gruodžio 21 dieną: į Berlyne esančią Apple Store iš kurios automobiliu Opel išdaužius parduotuvės stiklą buvo pavogta Apple kompiuterinės technikos ar naktį iš gruodžio 30 į 31-ą, greito apiplėšimo principu, buvo įsilaužta į neseniai (gruodžio 7) Olandijos mieste Harleme duris atvėrusią Apple Store.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Tai cia senas vagystes metodas, kuris buvo jau pries 2 metus israstas :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų