Nudistai traumavo Google Street View vaikščiotojus

Temos: Google, Naujienos

Šiais metais Google kartu su Floridos turizmo agentūra „Visit Florida“ pasamdė keturis vyrus, kad šie nešini specialiais, virš 20 kilogramų sveriančiais Google fotoaparatmaišiais, kuriuose įmontauota 15 fotoaparatų, fotografuodami apžygiuotų apie 1300 kilometrų Floridos pakrantės ruožą.

Google Street View Trekker kuprinė

Vyrų žygis truko keturis mėnesius ir šie šventieji, padarę du milijonus žingsnių ir 7,5 milijono nuotraukų bei prisižiūrėję daugiau nuogų žmonių nei galėtų prisiminti, praeitą trečiadienį, lėtai įžengdami į South Pointe Park’ą baigė savo Floridos paplūdimių fotografavimo misiją.

„Tai vienas keisčiausių darbų, kurį aš kada nors esu dirbęs“, - sakė vienas iš keturių Google vaikščiotojų David DeLong iš Trampos.

Vienas vyrų Miami Herald pasakojo, kad laiką praleido neblogai, bet yra patenkintas, kad šis darbas užbaigtas. Kuprinės buvo sunkios, oras karštas, kelionė ilga, o nuogalių paplūdimiai, kurių Floridoje nemažai labai nuliūdino.

Nudistų paplūdimiai, kuriais nusėtas kelionės maršrutas, buvo vienas iš į šią kelionę viliojančių leistis aspektų. „Rugpjūtį, kai pradėjome savo kelionę buvo labai karšta ir eiti buvo sunku“, - pasakojo Mongiovi, vienas iš keturių „šventųjų“. „Ir man atrodo, ta mintis, kad reikės kirsti nuogalių paplūdimius vyrukus palaikė ir suteikė jiems jėgų. Tačiau kai mes pasiekėme pirmą tokį paplūdimį - visos svajonės akimirksniu žlugo, nes dauguma žmonių, kurie buvo tuo metu paplūdimyje, geriau jau būtų buvę su rūbais...“.

Sprendžiant iš nudistų mėgstamo Haulover Beach paplūdimio Majamyje Yelp apžvalgos kur rašoma: „Jūs turėtumėte tikėtis sutikti šalia jūsų besimasturbuojančius iškrypėlius besistengiančius akimis išgręžti skylę jūsų merginos kūne“ tai, kad šie vyrukai laimingi užbaigę savo darbą, nekelia nė mažiausios nuostabos.

Kita vertus, kokia prasmė rodyti papūdymių vaizdą Google Street View? Google Beach View (pavadinimas netikras) pasirodymo internete reikia tikėtis 2014 metų pavasarį ir užuojauta tiems kas tikrins ar visos vietos nuotraukose cenzūruotos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų