Messages problemas Apple žada ištaisyti sekančiame iOS7 atnaujinime

Atrodo, kad gana daug iOS 7 vartotojų turi problemų su Messages žinučių siuntimu.

Tie kas patiria Messages paslaugos sutrikimų,greičiausias būdas panaikinti problemą yra iPhone, iPad ar iPod touch įrenginyje su įsidegta iOS 7 operacine sistema: Settings > General > Reset > Reset Network Settings. Tačiau šis būdas, daugumoje atvejų, išsprendžia tik žinutės išsiuntimo problemą.

Patiriantys Messages žinučių sutrikimus sako, kad žinutės arba išsiunčiamos kaip SMS arba „pakimba“ ir nėra visiškai išsiunčiamos. WSJ pakalbino Apple ir sužinojo, kad Apple ši problema yra žinoma ir bus išspręsta artimiausiame iOS 7 atnaujinime.

Kol kas nėra aišku ar šią Messages žinučių problemą išspręs iOS 7.0.3 atnaujinimas kuris turi pasirodyti artimiausiu metu, ar sekantis.

Asmeniškai aš nepastebėjau, kad man kuri nors žinutė neišsisiųstų kaip ar išsisiųstų kaip SMS, tiesa nenaudoju šios paslaugos „be proto“ - per dieną išsiunčiu apie 10–30 Messages žinučių iš iOS įrenginių ir Mac kompiuterių.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. O man ir dar keliems draugams kyla problemų. Visų pirma užsiknisau su savo ir žmonos iMessage aktyvacijomis ir nustatymais. Po to vienam draugui niekaip nepavykdavo išsiųst iŽinutės, nors jo ir mano telefonuise viskas aktyvu, bet siunčiasi kaip SMS ir nors galvą į sieną daužyk. FaceTime abu režimai veikia tvarkingai. Žodžiu, laukiam nesulaukiam eilinio update'o.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų