Dropbox naujomis funkcijomis papildė Mac kompiuteriams skirtą aplikaciją

Šiandien Dropbox nuėmė „beta“ ženklelį nuo Dropbox 2.4.0 aplikacijos versijos.

Naujoji Dropbox 2.4.0 versija skirta Mac kompiuteriams dabar gali automatiškai išsaugoti visas ekrano vaizdo kopijas vartotojo paskyroje Mobiliems įrenginiams skirtose Dropbox versijose ši funkcija vadinasi „Camera Uploads“ ir dabar ji prieinama ir kompiuterių vartotojams. Įjungus šią naujos Dropbox aplikacijos funkciją, ne tik kiekvienas užfiksuotas ekrano vaizdas yra automatiškai persiunčiamas į Dropbox saugyklą, bet kompiuterio atmintyje (Clipboard) automatiškai išsaugoma nuorodą į tą failą, kuria galima nesunkiai pasidalinti su draugais elektroniniu paštu, Messages žinute, patalpinti socialiniame tinklapyje ar įterpti į internetinės svetainės turinį.

Apie tai kaip „fotografuoti“ ekraną Mac kompiuteriuose skaitykite straipsnyje „Mac ekrano fotografavimas“.

Dar viena, naujos Dropbox skirtos Mac kompiuteriams, naujovė yra naujas nuotraukų iš iPhoto aplikacijos importavimo į Dropbox saugyklą įrankis.

Jei savo Mac kompiuteryje esate įdiegę iPhoto 7.0 ar naujesnę versiją, galite jos bibliotekoje saugomas nuotraukas ar kitus vaizdų failus importuoti į Dropbox saugyklą. Ši funkcija neveiks jei jūsų Dropbox paskyra yra verslo klasės arba jei jūsų iPhoto biblioteka yra saugoma Dropbox saugykloje.

Kaip importuoti iPhoto nuotraukas į Dropbox

Norėdami importuoti jūsų iPhoto aplikacijos bibliotekoje saugomus vaizdų failus į Dropbox saugyklą debesyse - turite savo Mac kompiuteryje būti įdiegę Dropbox 2.4.0 ar naujesnę Dropbox aplikacijos versiją.

  1. Paspauskite ant Dropbox piktogramos meniu juostoje
  2. Paspauskite ant krumpliaračio piktogramos atsidariusio Dropbox lango dešiniame apatiniame kampe
  3. Pasirinkite Preferences
  4. Pasirinkite Import skirsnį
  5. Paspauskite Import Photos from iPhoto Paspauskite Import Photos from iPhoto…
  6. Atsidariusiame lange paspauskite ant Import Photos to Dropbox. paspauskite ant Import Photos to Dropbox.
  7. Dropbox aplikacija nukopijuos iPhoto bibliotekoje saugomas nuotraukas į Dropbox paskyrai priskirtą aplanką Photos from iPhoto. Šio aplanko viduje nuotraukos bus sugrupuotos į aplankus, kurių pavadinimai atitiks įvykių/renginių (events) pavadinimus jūsų iPhoto bibliotekoje.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų